«Σταθερός αρωγός του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς ο δήμος»

Πολιτική /

Με το νέο διοικητή του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννη Ανδρίτσο συναντήθηκε ο δήμαρχος Κιλκίς.
Ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης υπογράμμισε ότι εκτός από χώρος ίασης, το νοσοκομείο Κιλκίς έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τους πολίτες και τους εργαζομένους του και ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στην εκπλήρωση των στοχεύσεων που θέτει η διοίκηση αναφορικά με την ποιοτική βελτίωση των δεικτών λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος με αντανάκλαση στη δημόσια υγεία.

Στο πλαίσιο αυτό, η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε στην κτηριακή κατασκευή νέων νοσηλευτικών πτερύγων, στη λειτουργία της μονάδας εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), που για να ολοκληρωθεί χρειάζεται η προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού, και σε τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το γενικό νοσοκομείο, όπως η πυροπροστασία και η ενεργοποίηση της διαθέσιμης από το δήμο Κιλκίς πίστωσης 128.000ευρώ που προορίζεται για την ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων προκειμένου να αξιοποιηθεί η δημοτική δωρεά και να ξεκινήσουν άμεσα οι απαιτούμενες εργασίες.

Ο κ. Κυριακίδης διαβεβαίωσε το διοικητή του γενικού νοσοκομείου ότι η δημοτική αρχή θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον το επιτελούμενο έργο και θα συνδράμει υποστηρικτικά σε πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την παροχή των υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Περισσότερα

Οργισμένη αντίδραση Κ.Κιλτίδη προς την διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς: «Δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει την λειτουργία του»

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα δοκιμάζεται σε μείζονα […]

Δείτε ακόμα