Σταθερή αξία ο Α.Σαμανίδης ασημένιος πανελληνιονίκης ανδρών

Αθλητισμός /

Σταθερή αξία στο άθλημα της ελευθέρας πάλης απέδειξε για άλλη μία φορά, ότι παραμένει ο Κιλκισιώτης αθλητής Αλέξανδρος Σαμανίδης.

Ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς πρόσθεσε έναν ακόμη «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεών του σε πανελλήνιο επίπεδο, αναδειχθείς δευτεραθλητής Ελλάδος ανδρών 2020, στην κατηγορία των 74 κιλών, με βάσιμα παράπονα για αδικία από τους κριτές στα δύο τελευταία σημεία, με τα οποία «χρεώθηκε» στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με επακόλουθο την ήττα με 5-4 από τον Μπιμπάουμ συλλόγου του Ασπροπύργου Πειραιώς.

Στον πρώτο πεντάλεπτο γύρο ο Κιλκισιώτης πρωταθλητής προηγήθηκε με 1-0, ενώ δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα προηγείτο με 4-2, ενώ ακόμη και μετά την μείωση σε 4-3 από τον αντίπαλό του έδειχνε, ότι είχε «το πάνω χέρι» είτε για να κερδίσει ένα ακόμη σημείο είτε για να διατηρήσει την διαφορά του ενός.

Η αποστολή του ΓΑΣΚ υπέβαλε ένσταση για τις δύο τελευταίες παρατηρήσεις εις βάρος του Σαμανίδη, αμφισβητώντας τις εντονώτατα, όμως η αρχική απόφαση δεν άλλαξε.

Ανεξαρτήτως αυτού, το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών δεν παύει να είναι… ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών, δηλαδή μία σημαντική επιτυχία όχι μόνο για τον Αλέξανδρο Σαμανίδη και τον ΓΑΣΚ, αλλά για την κιλκισιώτικη πάλη γενικότερα.
Οι αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης ανδρών διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 4 και 5.1.20, στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα Αθηνών.

Περισσότερα

Το Κιλκίς «στα υπ’ όψιν» γιά ανάληψη διοργάνωσης πετοσφαιρικών βαλκανικών αγώνων εντός του 2021

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13.2.20 συνάντηση της διοίκησης του Άτλαντος Κιλκίς με αντιπροσωπεία παραγόντων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ). Στο σχετικό […]

Δείτε ακόμα

Θα στηρίξει

Την Τρίτη 18.2.20 οι εκπρόσωποι του συλλόγου αιγοπροβατοτρόφων νομού Κιλκίς Γιάννης Τσακάλης, Χρήστος Σολομωνίδης και Θωμάς Καρυπίδης επισκέφθηκαν τον δήμαρχο […]

Απευθύνονται σε λωτοφάγους

Ο πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Κωνσταντίνος Κιλτίδης απέστειλε στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» την ακόλουθη επιστολή: […]