Σταθερά δεύτερη η ομάδα ανδρών του Ατλαντος Κιλκίς

Αθλητισμός /

Σε αγώνα του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ομίλου ΚΔ Μακεδονίας της β’ εθνικής κατηγορίας νίκησε την… Νίκη Αιγινίου με 3-1 σετ (25-22, 24-26, 25-16, 25-15) και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω από την αντίστοιχη του Ικάρου Εδέσσης.

Η ομάδα του Κιλκίς παρουσίασε διακυμάνσεις απόδοσης στα δύο πρώτα σετ, με επακόλουθο να κατακτήσει με δυσκολία το πρώτο και να χάσει αδόξως το δεύτερο.

Η απώλεια αυτή φαίνεται, ότι λειτούργησε ως… «καμπάνα», που «αφύπνησε» τους παίκτες της, οι οποίοι και… «ανέβασαν ταχύτητα», «έπιασαν» απόδοση σύμφωνη με προσόντα και δυνατότητες τους και έφτασαν με άνεση στην κατάκτηση των υπολοίπων δύο σετ και στην τελική επικράτηση.

Η σύνθεση (από το φύλλο αγώνος):
Πολιτίδης, Χειρούλης, Πελτιάν, Χριστοφορίδης, Τσάρας, Μωυσίδης, Σερασκέρης (ελεύθερος), Χαραλαμπίδης, Καπούλας, Μακρογιάννης, Καραγκιόζογλου.

Περισσότερα

Kinesis Gym Live Fitness TV

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών, #ΜΕΜΟΥΜΕΣΠΙΤΙ. Με μεγαλύτερο όμως αίσθημα ευθύνης απέναντι σε […]

Δείτε ακόμα

Είναι εντάξει να φοβάσαι

Έγραφα μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα εντελώς διαφορετικό κείμενο για σήμερα. Ένα κείμενο που αφορούσε εκείνους τους συμπολίτες μας που τους […]