Το δίκτυο «Φορτίζω» γιά ηλεκτρικά αυτοκίνητα πρόκειται να λειτουργήσει και στο Κιλκίς

Οικονομία /

Ο δεύτερος σταθμός φόρτισης, που πρόκειται να τεθή σε λειτουργία τις επόμενες ημέρες, θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, στο ξενοδοχείο «Ευριδίκη», το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου φιλοξενία και παροχές στους επισκέπτες του.

Ο σταθμός φόρτισης θα λειτουργεί στον χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου και θα δίνει τη δυνατότητα φόρτισης σε όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων με ισχύ μέχρι 22kW, ενώ θα παρέχει αναλυτική ενημέρωση στους χρήστες για την ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσαν και την εμβέλεια που προσέθεσαν στο αυτοκίνητο τους μετά από κάθε συνεδρία φόρτισης.

Οι συνδρομητές και οι χρήστες του δικτύου «Φορτίζω» έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες των σταθμών, είτε μέσω κάρτας συνδρομητή, είτε μέσω καρτών προπληρωμένου χρόνου και συνεδριών φόρτισης που μπορούν να προμηθεύονται από το επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε μέσω της Web εφαρμογής https://user.fortizo.gr και τη χρήση οποιασδήποτε χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Επίσης μέσω της εφαρμογής μπορούν να πραγματοποιούν κράτηση των σημείων φόρτισης, να εντοπίζουν το πλησιέστερο διαθέσιμο σταθμό, να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των συνεδριών φόρτισης, να ανατρέχουν σε στατιστικά των συνεδριών φόρτισης που έχουν πραγματοποιήσει κ.ά.

Εντός του επόμενου τριμήνου προγραμματίζεται η έναρξη λειτουργίας οκτώ νέων σημείων φόρτισης του δικτύου «Φορτίζω» σε διάφορες περιοχές της χώρες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Είναι τόσο …«νυχτωμένος»;

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Τετάρτης 5.12.18 ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παύλος Τονικίδης ζήτησε με παρακλητικό […]