Να αφήσουν τα «παιχνίδια» ηγεσίας

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης συμμετέσχε στις εργασίες της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ η οποία συνεδρίασε την Κυριακή 8.3.15 για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Ο κ. Καζαντίδης ενεγράφη στον κατάλογο των ομιλητών, και ως μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση ζητώντας από όλα τα στελέχη να αφήσουν στην άκρη τις εσωκομματικές έριδες και τα «παιχνίδια» ηγεσίας και να σταθούν ενωμένοι με αίσθημα ευθύνης και με αξιόπιστο λόγο απέναντι στα προβλήματα του τόπου, δίπλα στην κοινωνία, παράγοντας ουσιαστικό αντιπολιτευτικό έργο στην κυβέρνηση.

Ο κ. Καζαντζίδης πρότεινε, όπως και πολλά άλλα στελέχη, να πραγματοποιηθούν περιφερειακές συνδιασκέψεις σε όλη τη χώρα, με την ενεργό συμμετοχή και παρουσία εξειδικευμένων ανά τομέα κλιμακίων, προκειμένου να αναθερμανθούν αλλά και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις της παράταξης με την βάση.

Στο περιθώριο των εργασιών της πολιτικής επιτροπής ο κ. Καζαντζίδης είχε επαφές με πρώην υπουργούς, νυν βουλευτές και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης όπως ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Περισσότερα

Αυτά που… δεν κρύβονται

“Έχω τρία εγγόνια, και σ’ αυτόν τον χώρο δεν τα “βγάζω βόλτα” με καμμία δύναμη, διότι φοβάμαι μην τα συμβεί […]

Φωτοσχόλιο

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στο Μουσείο της Μάχης του Κιλκίς

Τον καθοδηγούσε… μάγος;

«Δεν είναι δυνατόν να προγραμματίζουμε από πολύ νωρίς ημερομηνίες για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου» υποστήριξαν δημοτική αρχή και προεδρείο […]

Δείτε ακόμα