Στο Σουφλί ο πολιτιστικός συλλόγος Γουμένισσας «Οι Παίονες»

Για ακόμη μία χρονιά τα χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου Γουμένισσας «Οι Παίονες» βρέθηκαν στο Σουφλί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, όπου έδωσαν ένα δυναμικό πάρον.

Πήραν μέρος στο «2ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης» που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος «Η Ανέμη», σε συνδιασμό με τις παράλληλες εκδηλώσεις του μεταξιού.

Παράλληλα υπογράφτηκε πρωτόκολλο αδελφοποίησης μεταξύ «Χρυσαλίδος Γουμένισσας» και «Χρυσαλίδος Σουφλίου» από τον πάτερ Χριστόδουλο Παπακώστα και τον μεταξουργό κ. Γεώργιο Τσιακίρη.

Το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Γουμένισσας «Οι Παίονες» ευχαριστεί τον πολιτιστικό σύλλογο «Η Ανέμη» για την πρόσκληση αλλά και για την άριστη φιλοξενία, τον πάτερ Χριστόδουλο Παπακώστα, την χοροδιδάσκαλο και όλους τους χορευτές της ομάδας των γυναικών και των νέων του συλλόγου.
ΠΑΙΟΝΕΣ ΠΟΛΥΠΕΤΡΟ
Στο ΠούπετροΠΑΙΟΝΕΣ ΠΟΛΥΠΕΤΡΟ
Την Τετάρτη 27 Ιουλίου το χορευτικό συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολυπέτρου, που πραγματοποιήθηκαν προς τιμή του Άγιου Παντελεήμονα.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας ευχαριστεί τον πολιτιστικό σύλλογο Πολυπέτρου για την πρόσκληση αλλά και και την άψογη φιλοξενία.