Α.Σεϊτανιώτης: Το κόστος διενέργειας rapid test των αθλητών να καλυθφεί από τον δήμο!

Πολιτική /

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει πληγεί σοβαρά κατά την διάρκεια της πανδημίας. Όλα τα πρωταθλήματα διακόπηκαν οριστικά, τα έσοδα των ομάδων μειώθηκαν καθώς έχει απαγορευτεί η είσοδος σε φιλάλθους και με όλα τα περιοριστικά μέτρα είναι δύσκολο να επιτευχθεί οικονομική ενίσχυση των συλλόγων από χορούς και εκδηλώσεις. Ως εκ τούτου, τα έσοδα μειώθηκαν σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα τα έξοδα αυξήθηκαν.

Και τώρα έρχεται και ένα επιπλέον μέτρο με την υποχρεωτική διενέργεια των rapid test σε όλους τους ανεμβολιαστους αθλητές για να συμμετέχουν στους αγώνες! Αυτό είναι ένα εβδομαδιαίο έξοδο, το οποίο αποτελεί τροχοπέδη για τις αθλητικές ομάδες.

Οι σύλλογοι δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και το πιο πιθανό είναι μετά την πολύ μικρή ήδη  συμμετοχή των συλλόγων να έχουμε και άλλα τμήματα που δυστυχώς δεν θα καταφέρουν να συμμετέχουν στις αθλητικές εκδηλώσεις την φετινή χρονιά.

Στο δημοτικό συμβούλιο την περασμένη Παρασκευή προτείναμε να αναλάβει ο δήμος να καλύψει το κόστος αυτό για να καταφέρουν να επιβιώσουν όλα τα τμήματα των συλλογών ώστε να μπορούν οι ερασιτέχνες αθλητές μας να αγωνισθούν φέτος και να μην μείνουν στην απραξία!

Αναμένουμε όπως και όλοι οι σύλλογοι την επίσημη απάντηση από μέρος του Δήμου στην πρόταση αυτή, η οποία θα δώσει μία ανάσα ανακούφισης και ελπίδας!

*Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς της Δημοτικής παράταξης «Συμμετέχω»

Περισσότερα

Προγραμματική συμφωνία για την ένταξη 43 δράσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο Εθνικό Πρόγραμμα Απλούστευσης Διαδικασιών

Προγραμματική συμφωνία για την ένταξη 43 δράσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο Εθνικό Πρόγραμμα Απλούστευσης Διαδικασιών υπογράφηκε το […]

Δείτε ακόμα

Ευτυχώς …υπάρχουν και αυτά

Ανάμεσα στους ελαχίστους παρευρεθέντες, λόγω της πανδημίας, στην τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) της Πέμπτης 30.9.21 σε περιοχές του δήμου […]