Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους αρχών είχε η Ε.-Ε. Αγαθοπούλου

Πολιτική /

συναντήσεις στο Κιλκίς στο πλαίσιο ενημέρωσης της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς και οι πολίτες του νομού πραγματοποίησε κατά το τελευταίο διάστημα η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

Η κ. Αγαθοπούλου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Χρήστο Χατζημλάδη.

Τα προβλήματα που συζητήθηκαν πολλά, καίρια και δυστυχώς διαχρονικά. Κοινό σημείο όλων είναι ότι με διάθεση συνεργασίας από όλες τις πλευρές μπορούμε να συμβάλουμε στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση αυτών.

Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις και με τους πολίτες και με τους θεσμικούς φορείς θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να καταγραφούν οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες όλων και να αναζητηθούν λύσεις που θα προωθούν την πρόοδο του τόπου μας και των πολιτών.

Περισσότερα

Οργισμένη αντίδραση Κ.Κιλτίδη προς την διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς: «Δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει την λειτουργία του»

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα δοκιμάζεται σε μείζονα […]

Δείτε ακόμα