Σε «κακή» ημέρα, αλλά …τέταρτος ο Κ. Ζώτος

Αθλητισμός /

Βρέθηκε σε «κακή» ημέρα, με επακόλουθο να υπολειφθεί αισθητώς του …καλού εαυτού του.
Ωστόσο, ο Κιλκισιώτης ρίπτης Κυριάκος Ζώτος κατετάγη τέταρτος στην σφαιροβολία του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών με 17,80μ. δείχνοντας ότι ακόμη και έτσι παραμένει στην «αφρόκρεμα» στελεχών του ανωτέρω αγωνίσματος.

Τον 23χρονο αθλητή του «Αλέξανδρου Μακεδονίας» Θεσσαλονίκης, που αναδείχθηκε και καταξιώθηκε με τα χρώματα του ΓΣ Μανδρών, υποσκέλισαν οι Σκαρβέλης (ΓΣ Τρικάλων, 19,85μ.), Μουζενίδης (Κενταύρου Ν. Καλλικρατείας, 19,05μ.) και Λαπφλάρι (Κενταύρου Ν. Καλλικρατείας, 18,68μ.).

Πέμπτος, αμέσως μετά τον Ζώτο, κατετάγη ο Σταματόγιαννης (Πανναξιακού, 17,41μ.), που μαζί με τους τέσσερις προαναφερθέντες, συγκροτούν την πεντάδα των… «συνήθων υπόπτων», αναφορικά με την διεκδίκηση των μεταλλίων σε όλους τους σημαντικούς εγχώριους αγώνες.

Απλώς είναι «θέμα ημέρας» του καθενός το πώς θα «μοιραστούν» τα μετάλλια και οι τιμητικές θέσεις.
Και απλώς αυτήν την φορά δεν ήταν η ημέρα του Κυριάκου Ζώτου.

Οι αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού ανδρών διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 27 και 28.7.19, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών.

Τέταρτος και στην δισκοβολία

Την δεύτερη ημέρα των αγώνων ο Κυριάκος Ζώτος αγωνίσθηκε και στην δισκοβολία, καταλαμβάνοντας και σ’ αυτό το αγώνισμα την τέταρτη θέση με 52,68μ. και δείχνοντας ότι και σε αυτό έχει δυνατότητες και περιθώρια μόνιμης παρουσίας στην «αφρόκρεμα» των αθλητών του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αλλεργικοί

Και ας πούμε, ότι μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να κάνει κανείς «τα στραβά μάτια» σε εκ μέρους διοικούντων συλλόγου γονέων […]

«Ηχηρή» παράκαμψη

«Το βρήκαν» εδώ και κάποια χρόνια κάποιοι διοικούντες συλλόγους γονέων και κηδεμόνων μαθητών σχολείων. Να διαμαρτύρονται για θέματα του όποιου […]