Σε εορταστική ατμόσφαιρα διενεργήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις στην Τόλμη

Αθλητισμός /

Διενεργήθηκαν με επιτυχία την Τετάρτη 26.6.19 στο πνευματικό κέντρο της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου οι προαγωγικές εξετάσεις στελεχών της Τόλμης Κιλκίς στις ζώνες.
Την εξεταστική επιτροπή συγκροτούσαν οι επίσημοι εξεταστές της ελληνικής ομοσπονδίας τέκβον-ντο (ΕΑΟΤ) Κυριάκος Μιχαηλίδης, Σόλων Κωνσταντινίδης και Αθανάσιος Αλβανίδης, που συνεχάρησαν όλα τα στελέχη του κιλκισιώτικου συλλόγου για το αγωνιστικό επίπεδο τους.

Η ύλη των εξετάσεων περιελάμβανε πούμσε (κινήσεις, «μπλοκ», λακτίσματα και αυτοάμυνα κατά υποθετικού αντιπάλου), τεχνικές λακισμάτων και χρήσης χεριών, ασκήσεις ευλυγισίας, αγώνας θραύσεις και θεωρία.
Όσο αφορά στην μαύρη ζώνη οι εξετάσεις δεινεργούνται εφ’ όλης της ύλης, εν όψει των αντιστοίχων στην ομοσπονδία για την επικύρωσητου όποιου νταν.
Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης επικρατούσε εορταστική ατμόσφαιρα και όλα τα στελέχη της Τόλμης επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και πάθος στην διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού.

Την απόλυτη ικανοποίηση τους για τις εμφανίσεις όλων εξέφρασαν τόσο οι προπονητές Γιώργος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης οι οποίοι εξήραν και τον υποστηρικτικό ρόλο των γονέων στην προσπάθεια των αθλητών ιδίως των μικρών και πολύ μικρών ηλικιών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Επιφυλακή

Σε επικεφαλή ήταν ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα της Βορείου Ελλάδος μετά την πρόσφατη καταιγίδα στην Χαλκιδική. Μία επιφυλακή, η οποία […]