Σε εορταστική ατμόσφαιρα διενεργήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις στην Τόλμη

Αθλητισμός /

Διενεργήθηκαν με επιτυχία την Τετάρτη 26.6.19 στο πνευματικό κέντρο της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου οι προαγωγικές εξετάσεις στελεχών της Τόλμης Κιλκίς στις ζώνες.
Την εξεταστική επιτροπή συγκροτούσαν οι επίσημοι εξεταστές της ελληνικής ομοσπονδίας τέκβον-ντο (ΕΑΟΤ) Κυριάκος Μιχαηλίδης, Σόλων Κωνσταντινίδης και Αθανάσιος Αλβανίδης, που συνεχάρησαν όλα τα στελέχη του κιλκισιώτικου συλλόγου για το αγωνιστικό επίπεδο τους.

Η ύλη των εξετάσεων περιελάμβανε πούμσε (κινήσεις, «μπλοκ», λακτίσματα και αυτοάμυνα κατά υποθετικού αντιπάλου), τεχνικές λακισμάτων και χρήσης χεριών, ασκήσεις ευλυγισίας, αγώνας θραύσεις και θεωρία.
Όσο αφορά στην μαύρη ζώνη οι εξετάσεις δεινεργούνται εφ’ όλης της ύλης, εν όψει των αντιστοίχων στην ομοσπονδία για την επικύρωσητου όποιου νταν.
Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης επικρατούσε εορταστική ατμόσφαιρα και όλα τα στελέχη της Τόλμης επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και πάθος στην διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού.

Την απόλυτη ικανοποίηση τους για τις εμφανίσεις όλων εξέφρασαν τόσο οι προπονητές Γιώργος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης οι οποίοι εξήραν και τον υποστηρικτικό ρόλο των γονέων στην προσπάθεια των αθλητών ιδίως των μικρών και πολύ μικρών ηλικιών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εκπροσώπηση του Κιλκίς

Στα «χνάρια» της αδελφής της νομαρχιακής συμβούλου Κιλκίς Αναστασίας Σωτηριάδου διαφαίνεται ότι βαδίζει και το μικρότερο παιδί του αείμνηστου Τάσου […]

Πρώτο σε όλη την χώρα

Ως γνωστόν το διοικητήριο της περιφερειακής μας αρχής διαθέτει, με στόχο την ενεργειακή του επάρκεια, σύστημα γεωθερμίας κλειστού τύπου. Αυτό, […]

Πρέπει να αλλάξει

Την εικόνα, την οποία παρουσιάζει σήμερα ο μεθοριακός σταθμός Δοϊράνης στηλίτευσε, χαρακτηρίζοντάς την ως απαράδεκτη, ο από τον εκεί μεθοριακό […]