Κιλκισιακός: Σε αναζήτηση νέου διοικητικού σχήματος

Αθλητισμός /

Σε αναζήτηση διαδόχου διοικητικού σχήματος βρίσκεται ο πρωταθλητής ΕΠΣΚ και επανακάμψας στην γ’ εθνική κατηγορία Κιλκισιακός, καθώς η διοίκηση της τελευταίας διετίας υπέβαλε την παραίτησή της πριν την τυπική ολοκλήρωση της θητείας του.
Ήδη συγκλήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση για την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου είτε μέσω διαβουλεύσεων, συνεννοήσεων και συνεργασιών είτε διά της διενέργειας εκλογών.

Η διαδικασία ορίσθηκε για την Τετάρτη 29.5.19 στο εντευκτήριο του συλλόγου με ώρα έναρξης 7 το βράδυ.
Εως την ώρα σύνταξης του παρόντος δεν διαφαινόταν κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη, με τις διαβουλεύσεις και επαφές, πάντως, να βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στελέχη της παραιτηθείσας διοίκησης αλλά και εξωδιοικητικοί παράγοντες εκφράζουν προβληματισμούς όσον αφορά στην συγκρότηση της νέας, δεδομένων των συγκυριών που, αν δεν λειτουργούν αποτρεπτικώς, δεν ενθαρρύνουν νέους και παλιούς παράγοντες ή τουλάχιστον δεν αρκούν για πλήρη αναστροφή ενός γενικότερου κλίματος απροθυμίας.

Ωστόσο, δήλωσαν συγκρατημένα αισιόδοξοι για ευόδωση των προσπαθειών, ώστε να μην βρεθεί ο Κιλκισιακός μπροστά σε μεγαλύτερες δυσκολίες από αυτές που ήδη αντιμετωπίζει σ’ αυτό το ακόμη κρίσιμο «σταυροδρόμι» της πορείας του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δείχνει να «το έχει»

Βεβαίως, είναι πολύ νωρίς ακόμη για οποιαδήποτε εκτίμηση ή σχηματισμό «εικόνας». Πάντως, μέχρι στιγμής, ο Θεμιστοκλής Κοσμίδης, ο Θέμις του […]

Απαράδεκτη «σύγχυση»

Υφίσταται μία σεβαστή απόσταση μεταξύ των εννοιών «χοτ σποτ» και κέντρου φιλοξενίας. Το πρώτο σημαίνει χώρο παραμονής έως την εξακρίβωση […]

Το πραγματικό ξεπούλημα

Ένας από τους βασικούς λόγους, που στις τελευταίες εκλογές τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στη Β. Ελλάδα ήταν πεσμένα, ήταν η […]