Στο Κύπελλο δρόμου ο Σ.Χηνιτίδης του ΓΑΣ Κιλκίς

Αθλητισμός /

Το Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Τρικάλων την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος το προπονητικό κέντρο Σκαμνιες στην Πηγή φιλοξένησε αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα.

Το συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα διοργανώθηκε για πρώτη φορά τόσο νωρίς στη χρονιά δίνοντας την ευκαιρία για έναν δυνατό αγώνα ενόψει των διοργανώσεων του κλειστού.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσωπήθηκε με τον νεαρό δρομέα Σάββα Χνιτίδη ο οποίος συμμετείχε στα 3000μ. της κατηγορίας Κ16 στην οποία εκκίνησαν 89 αθλητές και τερμάτισαν 87.

Ο αθλητής του ΓΑΣΚ έμεινε πολύ μακριά από τις δυνατότητές του και τις εφετινές του επιδόσεις και πέρασε την γραμμή του τερματισμού σε 11.21 που του έδωσε την 74η θέση.

Όπως σημείωσε και ο προπονητής του, Φίλιππος Μισαηλίδης, το σημαντικό σε αυτή την διοργάνωση ήταν η λήψη εμπειριών που θα φανούν χρήσιμες για το μέλλον του αθλητή καθώς αυτό ήταν το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει έχοντας στόχο τις διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Περισσότερα

Ποινολόγιο Ε.Π.Σ.Κιλκίς

Από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΚ τιμωρήθηκαν, με τις ποινές αποκλεισμού που αναγράφονται δίπλα τους, οι εξής ποδοσφαιριστές: -Β.Μπακαρόπουλος (Κιλκισιακού), […]

Δείτε ακόμα