Στην 84η ΔΕΘ η εταιρία παραδοσιακών ποντιακών τροφίμων «Ραγιάν»

Οικονομία /

Στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει η εταιρία παραδοσιακών ποντιακών τροφίμων «Ραγιάν», που έχει έδρα τη Βάθη Κιλκίς, παράγοντας προϊόντα της ποντιακής κουζίνας, σε όλο το φάσμα από την παραγωγή έως την κατανάλωση, με καταστήματα και στην πρωτεύουσα των προσφύγων στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία παραδοσιακών ποντιακών τροφίμων «Ραγιάν», του Θεόφιλου Γεωργιάδη συμμετέχει με το Επιμελητήριο Κιλκίς, στο περίπτερο 3 της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, στο stand 11 και όσοι ενδιαφέρονται να γευθούν προϊόντα της γνήσιας ποντιακής διατροφής, έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευθούν από τους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο περιμένουν τους επισκέπτες στις ώρες λειτουργίας της 84ης ΔΕΘ ο ιδιοκτήτης του «Ραγιάν» Θεόφιλος Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ελένη, για να ενημερώσουν τον κόσμο, για την αξία της διατροφής της ποντιακής κουζίνας και όσοι θέλουν να αγοράσουν αυτά τα προϊόντα.

Περισσότερα

Ενημερωτική συνάντηση για το ΤΕΒΑ

Εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας ‘’Ευρωσύμβουλοι ΑΕ ’’, η οποία λειτουργεί ως αντένα στήριξης του προγράμματος Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους […]

Δείτε ακόμα