Κατεστράφη ολοσχερώς από πυρκαγιά οικία στον Αγ.Μάρκο

Κοινωνία /

Πριν λίγες ημέρες πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία στον Άγιο Μάρκο.

Η φωτιά σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες προκλήθηκε από μισοσβησμένο κούτσουρο που τοποθετήθηκε εκτός της οικίας και κατεσβήσθη ύστερα από σύντονες προσπάθειες δύναμης της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κιλκίς.

Ωστόσο, για το συμβάν δεν υπήρξε εκ μέρους της επίσημης ενημέρωσης, κάτι το οποίο οφείλεται εν πολλοίς στο ότι το τελευταίο διάστημα η ΠΥ Κιλκίς αντιμετωπίζει πρόβλημα υποστελέχωσης σε αξιωματικούς, τις συνέπειες της οποίας υφίσταται η εσωτερική υπηρεσία η αρμόδια για τα μέσα ενημέρωσης.

Η καταστροφή της κατοικίας «δόνησε» τις «χορδές» ευαισθησίας των απανταχού Αγιομαρκιτών, που έσπευσαν να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους.

Επικεφαλής της εκστρατείας ο πολιτιστικός σύλλος Α.Μάρκου «Μωμό(γ)εροι», ο οποίος θα διαθέσει στην πληγείσα ιδιοκτήτρια τις εισπράξεις του ετησίου χορού του, που θα δοθεί το Σάββατο 10.2.18, στο κέντρο «Κτήμα των Ευχών» του Κιλκίς, με ώρα έναρξης προσέλευσης 8.30 το βράδυ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ανακύκλωση χαρτιού γίνεται;

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του συνδέσμου ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης δήλωσε ότι: […]