«Πυκνώνουν» οι επισκέψεις Γερμανών αξιωματούχων στο επιμελητήριο Κιλκίς

Οικονομία /

Συνέχεια στην πρόσφατη επίσκεψη της γενικής προξένου της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη Σίβυλλας Μπέντικ στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κιλκίς δόθηκε με την νέα επίσκεψη των γενικού διευθυντή Αθανασίου Κελέμη και του διευθυντή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Γιώργου Θεοδωράκη σ’  αυτό και στον πρόεδρό του Χρήστο Χατζημλάδη.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Η συνάντηση υπήρξε ιδιαιτέρως εποικοδομητική και  σε εγκάρδιο κλίμα συνεργασίας.Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις επιχειρηματικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας στους σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, με έμφαση κυρίως στις εξαγωγές.

Παράλληλα επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων στην  περιοχή, με πολύτιμο αρωγό, τη καινοτόμο προσπάθεια δημιουργίας του «Επενδυτικού Οδηγού για υποψήφιους Επενδυτές», ο οποίος θα παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες και θα απευθύνεται σε υποψήφιους επενδυτές, που είναι διατεθειμένοι να υλοποιήσουν αμέσως τα επενδυτικά τους σχέδια στην περιφερειακή Εενότητα Κιλκίς.

Ακολούθως το κλιμάκιο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου σύμφωνα με το πρόγραμμά του, επισκέφθηκε διαδοχικά τις επιχειρήσεις «Γιούριμακ» ΑΕ, «Κλέεμαν Ελλάς» ΑΕ και «Ανατόμικ Χελπ» ΑΕ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα