Πρώτος ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε πρωτάθλημα σκακιού μέσω διαδικτύου

Αθλητισμός /

Την πρώτη θέση ανάμεσα σε δέκα συλλόγους κατέλαβε ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς στην πρώτη διαδικτυακή διασυλλογική διοργάνωση «κεραυνοβόλου σκακιού» «μπλιτς»(blitz), που διεξήχθη την Κυριακή 15/11/20, μέσω της πλατφόρμας lichess.org.

Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος συνολικώς ογδόντα σκακιστές και σκακίστριες από δέκα σκακιστικούς συλλόγους της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων ΚΔ Μακεδονίας.

Οι παρτίδες ήταν ατομικές, και οι βαθμολογίες των ομάδων υπολογίστηκαν από το άθροισμα των βαθμών των πέντε καλύτερων σκακιστών κάθε σωματείου.

Από τον σύλλογο του Κιλκίς αγωνίσθηκαν συνολικώς δεκατέσσερις σκακιστές όλων των ηλικιών, ενώ οι πέντε με τα καλύτερα αποτελέσματα ήταν οι Αχιλλέας Σπυρλιάδης, Ιωάννης Μηνάς, Αθανάσιος Δουδουλακάκης, Ιωάννης Δουδουλακάκης και Κωνσταντίνος Μπουφίδης.

Οι προπονήσεις των μελών και στελεχών του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς συνεχίζονται μέσω διαδικτύου, για όσο καιρό διαρκούν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Περισσότερα

Δεν πρέπει να «παγώσουν»

Πριν λίγο καιρό δρομολογήθηκε η εκτέλεση σειράς έργων υποδομής στο δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου, με την ολοκλήρωση των οποίων θα συντελεσθεί […]

Δείτε ακόμα