Πρώτο και δεύτερο νταν για «μαυροζωνάδες» της Τόλμης

Αθλητισμός /

Διενεργήθηκαν την Κυριακή 23.6.19 στο Κονταξοπούλειο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης οι εξετάσεις μαύρων ζωνών τέκβον-ντο από επιτροπή της ελληνικής ομοσπονδίας τέκβον-ντο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πούμσε (κινήσεις κατά υποθετικού αντιπάλου), χαμπον κυορουγκι (τεχνικές πούμσε), χονινσουλ (ελεύθερες αυτοάμυνες θραύσεις και θεωρία).

Έλαβαν μέρος 280 τέκβον-ντοκα από όλη την Βόρειο Ελλάδα μεταξύ των οποίων και πέντε της Τόλμης Κιλκίς που υποβλήθηκαν με επιτυχία σε όλες τις δοκιμασίες.

Έτσι απέκτησαν το πρώτο νταν ο Ιωάννης Νικολαΐδης και Φίλιππος Τερζιάδης και το δεύτερο οι Αθανάσιος Παπουτσής, Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης, Μαρία Χιωτέλη και Ιωάννης Δημητρακόπουλος.

Η απόδοση όλων απέσπασε τα εύσημα των προπονητών Γιώργου Λεμονίδη (και ομοσπονδιακού) Σταύρου Λεμονίδη και Μιλτιάδη Λεμονίδη καθώς και του προέδρου Παύλου Κουραλίδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οργισμένη αντίδραση Κ.Κιλτίδη προς την διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς: «Δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει την λειτουργία του»

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα δοκιμάζεται σε μείζονα […]