Πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής τουρισμού δήμου Παιονίας

Γενικά /

Την Τρίτη 14.1.20, στο δημοτικό κατάστημα Πολυκάστρου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου Παιονίας.

Την συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της ομάδας, χαιρέτισε ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης.

Η ομάδα εργασίας δημιουργήθηκε για να συνδράμει στην προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας και στην προβολή της πλούσιας πολιτιστικής του κληρονομιάς κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης που απηύθυνε η δημοτική αρχή.

Συγκροτήθηκε από δραστήριους εθελοντές δημότες, που με τις εμπειρίες, τις γνώσεις τους για το αντικείμενο και την θέληση να αφιερώσουν χρόνο και ιδέες θα συνδράμουν στην οικοδόμηση του τουριστικού προϊόντος της Παιονίας.

Στην συνεδρίαση, που συντόνισε ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Χρήστος Δραγανίδης, τα μέλη είχαν μια πρώτη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και να αναζητήσουν τους δρόμους και τα πρώτα βήματα στα οποία θα κινηθούν σαν ομάδα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ακόμη… περιμένει

«Οι διοικήσεις των δημοτικών επιχειρήσεων θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένα περιστατικά, ώστε να ανταποκρίνονται στις λειτουργικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων και […]