Πρώτες ανεπίσημες εμφανίσεις

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Τις δύο πρώτες ανεπίσημες εμφανίσεις ως η εντός τριμήνου νέα δημοτική αρχή έκανε ο Σιωνίδης, και αρκετοί από τους συνεργάτες του εκλεγμένοι και μη στο διάστημα από την εκλογή τους έως σήμερα.

Η πρώτη εξ αυτών την περασμένη Τετάρτη στην μονή Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου με αφορμή το μνημόσυνο γιά την επέτειο της Άλωσης της Πόλης από τους Οθωμανούς στις 29 Μαϊου του 1453 και η δεύτερη στο Πολύκαστρο γιά την εκδήλωση του τμήματος Πολυκάστρου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς «Χορέψετε-χορέψετε».

Δύο εκδηλώσεις χωρίς την παρουσία της δημοτικής αρχής «βέλη» κατά της οποίας «εκτόξευσε» από τους βήματος στην εκδήλωση του Πολυκάστρου η πρόεδρος του Λυκείου Δάφνη Νιάκα, επισημαίνοντας την έλλειψη συνεργασίας και στήριξης του παραρτήματος που λειτουργεί με πολίτες της περιοχής από μέρους της και ευχόμενη να αλλάξουν τα δεδομένα απευθυνόμενη προς τον νέο δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Τα δύο βασικά προβλήματα

Με αφορμή την παρουσία του σε ειδική σύσκεψη στην Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης δήλωσε τα εξής: «Την Παρασκευή […]

Τετάρτη αντί Κυριακής

Δεν ήταν μόνον η Καλλισθένη Πάκα από τον συνδυασμό «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς», που ορκίσθηκε την Τετάρτη 28 αντί της Κυριακής […]

Δείτε ακόμα