Πρωταθλητισμό «δείχνουν» σαφώς οι μετεγγραφές του Κιλκισιακού

Αθλητισμός /

Από τη μία ποδοσφαιριστές με αποδεδειγμένες ικανότητες, μακρά παρουσία στα γήπεδα και σημαντική πείρα, μεταξύ των οποίων και οι… «Μαθουσάλες» Σάββας Παντελιάδης (45 ετών) και Νέστωρ Στεφανίδης (38 ετών), στην… τρίτη επάνοδό τους στην ομάδα, από την άλλη ένας αριθμός πολλά υποσχομένων συμπαικτών τους προερχομένων από την ομάδα παίδων του συλλόγου.

Έτσι «αποτυπώνεται» ο «πίνακας» των μετεγγραφών του Κιλκισιακού, σε ένα «αποτύπωμα» που παραπέμπει σαφώς σε… πρόθεση πρωταθλητισμού.

Οι Παντελιάδης και Στεφανίδης πήραν τον «δρόμο» της επιστροφής στον Κιλκισιακό, την ομάδα που τους ανέδειξε, ο μεν πρώτος από την Αναγέννηση Πλαγιάς ο δε δεύτερος από την ομάδα, από την οποία ξεκίνησαν και οι δύο, τον ΠΑΟΝΕ της γενέτειράς του Επταλόφου.

Στην δύναμη της ομάδας του Κιλκίς εντάχθηκαν και οι εξής (σε παρένθεση η ομάδα στην οποία αγωνίσθηκαν την προηγούμενη περίοδο): Ανδρέας Σερταρίδης (Αναγέννηση Πλαγιάς), Νίκος Ζάικος (Αναγέννηση Πλαγιάς), Αβεσσαλώμ Κωνσταντινίδης (Αναγέννηση Πλαγιάς), Νέστωρ Στεφανίδης (ΠΑΟΝΕ Επταλόφου), Σάββας Παπαδόπουλος (ΠΑΟΝΕ Επταλόφου), Δημήτρης Κακουλίδης (Μ.Αλέξανδρος Οφρυνίου Καβάλας), Δημήτρης Παπακίτσος (Αναγέννηση Άρτας), Γιώργος Παπαδόπουλος (Αναγέννηση Πλαγιάς), Ηλίας Προβατίδης (Αστέρας Τριποτάμου) και Μάριος Δημητρακόπουλος (Ποσειδών Ν.Μηχανιώνας).

Από την ομάδα παίδων προωθήθηκαν οι Γιώργος Αρναουτίδης, Αλέξανδρος Μιλεούνης, Γιώργος Δεμερτζής, Παύλος Σαμανίδης, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, Θεμιστοκλής Σουλτανίδης και Λεωνίδας Τάφα.

Εξ άλλου, ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Κιλκισιακό οι Κώστας Ραφαελίδης και Φώτης Τσουφλίδης.
Τέλος, αποδεσμεύθηκαν οι Νίκος Μπελίτσας, Παναγιώτης Ρωμανίδης, Φώτης Κόλα, Αυρήλιος (Αουρέλ) Κόλα και Παναγιώτης Αβραμίδης.

Έγινε γνωστό, ότι οι επαφές των ιθυνόντων του Κιλκισιακού συνεχίζονται για την απόκτηση τεσσάρων ακόμη παικτών.

Η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε την Δευτέρα 1.8.22, με την καθοδήγηση του Γιώργου Χατζηϊωαννίδη, με το αρχικό στάδιό της στο αθλητικό κέντρο του Κιλκισιακού στο Σταυροχώρι και το τελικό στις εγκαταστάσεις του δημοτικού αθλητικού κέντρου Κιλκίς, ενώ «εκλείσαν» φιλικούς αγώνες, γιά τον μήνα Αύγουστο:

Σάββατο 13/8/22 Γήπεδο Άνω Ποροίων (18:30) Άνω Πορόια – ΑΟ Κιλκισιακός

Σάββατο 20/8/22 Δημοτικό γήπεδο Κιλκίς (18:00) ΑΟ Κιλκισιακός – Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας

Σάββατο 27/8/22 Γήπεδο Αμμουδιάς (18:00) Ηρακλής Αμμουδιάς – ΑΟ Κιλκισιακός

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έδρασαν άμεσα

Με την ανάρτηση του σχολίου μας γιά την τοποθέτηση αεροπανό κλείνοντας την πρόσβαση πεζών στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου η υπηρεσία […]