Πρωταθλητής Ευρώπης παλαιμάχων ο τεκβον-ντόκα Βασίλης Καλογιάννης

Αθλητισμός /

Μιάν αξιόλογη πανευρωπαϊκή διάκριση προστέθηκε στο ευεργητικό του κιλκισιώτικου αθλητισμού.

Την σημείωσε ο προπονητής και διεθνής αθλητής τέκβον-ντο του συλλόγου «Σάρισα» Πολυκάστρου με την εθνική ομάδα ένα χρυσό μετάλλιο και δύο ασημένια στους πανευρωπαϊκούς αγώνες τέκβον-ντο παλαιμάχων που μαζί με τους αντιστοίχους άνδρων-γυναικών και εφήβων – νεανίδων διεξήχθησαν απο 1 έως 8.4.19 στην ιταλική πόλη Ρίμινι.

 

Ο 44χρονος τέκβον-ντόκα από τον Άγιο Πέτρο που αγωνίσθηκε στην κατηγορία βάρους των 73 κιλών κατετάγη πρώτος στο αγώνισμα τακτικής μάχης κατά υποθετικού αντιπάλου (τουλ)και δεύτερες στο αγώνισμα ατομικής μάχης τόσο στο ατομικό όσο και στο ομαδικό.

Είχε δηλαδή τον αξιοζήλευτο απολογισμό του ενός χρυσού και των δύο ασημένιων μεταλλίων προσθέτοντας νέες επιτυχίες και διακρίσεις στο πλούσιο αθλητικό βιογραφικό σημείωμά του και συμβάλοντας στην έντονη παρουσία της εθνικής ομάδας μας σε αυτήν την διοργάνωση.

Σημειώνεται οτι ο σύλλογος του «Σάρισα» ιδρύθηκε το 2013 με δική του πρωτοβουλία και σήμερα αναπτύσσει αξιόλογη δραστηριότητα στην περιοχή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πολύ …«φτωχότερο»

Γίνεται ψηφοδέλτιο νομού Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ χωρίς τον Θέμη τον Ανθρακίδη του Θόδωρου, τον οικονομολόγο και νομικό; Γίνεται. Αλλά …πολύ […]