Πρωταθλητής Ελλάδος παμπαίδων α’ στην δισκοβολία ο Βαγγέλης Παυλίδης

Αθλητισμός /

«Την δόξαν» του αδελφού του Δημήτρη φαίνεται οτι «εζήλευσεν» ο ρίπτης Βαγγέλης Παυλίδης.

Έτσι ο αθλητής του Αίαντος Κιλκίς σημειώνοντας νέα ατομική επίδοση με 53,04μ. (δίσκο ενός κιλού) που είναι η καλύτερη φετινή από Έλληνα ανεδείχθη πρωταθλητής Ελλάδος παμπαίδων α’ στην δισκοβολία ενώ με την εμφάνισή του απέδειξε ύπαρξη πολλών δυνατοτήτων συνεχούς εξέλιξης στο αγώνισμα. Οι αγώνες διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 13 και 14.7.19 στο εθνικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας και στον απολογισμό του Αίαντος προστέθηκε άλλη μια επιτυχία με την κατάληψη της έκτης θέσης στην σφυροβολία από την Κατερίνα Λουκάκη με επίδοση 41,50μ. (σφύρα τριών κιλών).

Ελπιδοφόρες εμφανίσεις πραγματοποίησαν και πρωτοεμφανιζόμενα σε αγώνες στελέχη του συλλόγου όπως οι Βασίλης Κολιούσκας (4,40μ. και δύο ελάχιστα άκυρες προσπάθειες στον προκριματικό του άλματος εις μήκος) Καλλιόπη (Κέλλη) Σαλαβασίδου (εικοστή στον δρόμο 80μ. με νέα ατομική επίδοση 11,28), Σοφία Γεωργιάδου (18η στον δρόμο 300μ. με νέα ατομική επίδοση 45.83), Ανδριάννα Αμουτζιόγλου στην σφαιροβολία και Ιωάννα Κοπυρογεωργάκη στον δρόμο 1000μ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Με… τέτοιες «εικόνες»;

Ακούγονται πολλά από πολλούς περί «σωτηρίας, αναπτύξεως και προβολής» της περιοχής της λίμνης Δοϊράνης. Με… τέτοιες «εικόνες», που παραπέμπουν στο… […]