(Βίντεο) Πρώτα βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις, μετά σύγχρονος αυτοκινητόδρομος και μετά διόδια

Ειδήσεις Video /

Την πρόταση του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς Γεωργίου Γεωργαντά να διεκδικήσουν σε πρώτη φάση κσαι άμεσα βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις στο φονικότερο τμήμα του Ελληνικού οδικού δικτύου, αυτού των 16 χιλιομέτρων μήκους από τον κόμβο του Πολυκάστρου μέχρι τα όρια με τον όμορο δήμο Νέας Χαλκηδώνας της Θεσσαλονίκης, ψήφισε σχεδόν ομοφώνως με εξαίρεση τον εκπρόσωπο της Λαικής Συσπείρωσης Αναστάσιο Βασιλακάκη το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας στην σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του.

Τους λόγους που ώθησαν να ληφθεί η εν λόγω απόφαση, η οποία επι της ουσίας περιλαμβάνει δυο πιθανές λύσεις, την αιτία αυτή να μην υιοθετηθεί από πλευράς του κ Βασιλακάκη, τους τρόπους με τους οποίους θα επιδιωχθεί εφ΄εξής, αλλά και το τι ειπώθηκε από πλευράς όσων τοποθετήθηκαν για το θέμα στην μεσημβρινή συνεδρίαση μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδώνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαιίδης, εκπρόσωποι φορέων και απλοί πολίτες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σχετικό βίντεο.

Το συμβούλιο αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος και την σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα συντονίσει τις επόμενες ενέργειες με την συμμετοχή των φορέων και των κατοίκων.

Ο υφυπουργός κ. Γεωργαντάς ανακοίνωσε την ανάληψη πρωτοβουλίας και σειράς επαφών που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 9 Μαρτίου με την ηγεσία του υπουργείου μεταφορών και με την διοίκηση της Εγνατίας ΑΕ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μακάρι να “ταράξει”

“Ήλθε”, από ό,τι φαίνεται, για να “ταράξει τα νερά” σε πολλά πράγματα ο κορωνοϊός. Μακάρι να “ταράξει” και τα μυαλά […]

Περί ρωγμής

Διά της μεθόδου περιφοράς πραγματοποιήθηκε η ψήφιση των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 23.3.20 γιά τον δήμο Παιονίας, λόγω […]

Που χρεώνεται το κρούσμα

Σερραίος λένε με αποκλειστική είδηση τους τοπικά μέσα ενημέρωσης το δεύτερο ή τρίτο (μπορεί και τέταρτο) κρούσμα κορωνοϊού στα όρια […]