Προσυνεδριακός διάλογος του Κινήματος Αλλαγής στην Παιονία

Πολιτική /

Επίσκεψη στα πλαίσια επικοινωνίας με επαγγελματίες της πραγματικής οικονομίας στο δήμο Παιονίας έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 η συντονιστική νομαρχιακή επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

Στα πλεκτήρια Αριστοτέλης ΑΒΕΕ στο Πολύκαστρο στις 1 μ.μ. και στο οινοποιείο Αιδαρίνη στην Γουμένισσα στις 2 μ.μ., προκειμένου να συζητήσει με τους επαγγελματίες για τα πραγματικά θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του καθενός, να αναπτύξει τις θέσεις του κινήματος αλλά και μέσα από τον διάλογο να συμπληρώσει, να τονίσει και να αναδείξει τα προβλήματα αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής της Παιονίας και του νομού Κιλκίς.

Θα ακολουθήσει στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου συνάντηση μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής στις 5.30 μ.μ. στη Γουμένισσα και στις 7.30 μ.μ. στο Πολύκαστρο.

«Με τον διάλογο και την διαδραστική σχέση με τους πολίτες η προοδευτική-δημοκρατική παράταξη ξανααποκτά το νήμα επαφής με την κοινωνία, τα προβλήματά της αλλά και τις δυνατότητές της.

Είναι σίγουρο ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανατάξουμε την πατρίδα μας έχοντας ως προτεραιότητα τους ανθρώπους της με ισονομία,αξιοκρατία,ισοτιμία ευκαιριών και κοινωνική αλληλεγγύη» τονίζεται στην ανακοίνωση της συντονιστικής.