Προσκλητήριο Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς σε συλλαλητήριο

Γενικά /

Πρόσκληση συμεμτοχής στο συλλαλητήριο της Κυριακής 17.11.19 στην πλατεία Ειρήνης με ώρα έναρξης 11 το πρωί με την ευκαιρία της 46ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου απευθύνει ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ), μαζί με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, την Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς και συνδικαλιστές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στο Κιλκίς, τιμώντας την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου καλούν τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου, τη νεολαία, του εργαζόμενους και του συνταξιούχους του Κιλκίς, να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην πολιτική της Κυβέρνησης και των εκπροσώπων της στην Τοπική Διοίκηση που στηρίζουν τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Πλευρές αυτών των σχεδιασμών αποτελούν, η υπογραφή της νέας συμφωνίας παράτασης των αμερικανονατοϊκών βάσεων στη χώρα μας, η συμμετοχή της χώρας μας στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, η πρόσφατη υπογραφή «μνημονίου συνεργασίας» μεταξύ Δήμου Κιλκίς και του ΝΑΤΟϊκού πολυεθνικού κέντρου εκπαίδευσης ΠΚΕΕΥΕ, οι σχεδιασμοί να βάλουν τους φονιάδες των λαών ακόμα και μέσα στα σχολεία μας.

Να μην επιτρέψουμε να θυσιαστούν τα παιδιά μας στο βωμό των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων. Να μην επιτρέψουμε να «αθωώνουν» τη δολοφονική μηχανή του ΝΑΤΟ στις νεανικές συνειδήσεις.

Με τη συμμετοχή μας στον αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό να δώσουμε μαχητική απάντηση στον εντεινόμενο αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης της ΝΔ που κατάργησε το ακαδημαϊκό άσυλο. Δε θα τους αφήσουμε να μας βάλουν στο γύψο.
Συμμετέχουμε όλες και όλοι στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ θρησκευτικής μουσικής Πάτμου ο Κιλκισιώτης μαέστρος Θ.Ορφανίδης

Ο Κιλκισιώτης διευθυντής ορχήστρας (μαέστρος) Θεόδωρος Ορφανίδης είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ θρησκευτικής μουσικής Πάτμου, όπως ανακοίνωσε ο […]

Όλα άψογα

Εκτός από κατατοπιστικός ξεναγός προς την υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή στο ζωοτροφείο της οικογένειας, ο Σάκης Ζιούτας […]

Ο παλιός …αλλιώς

Μπορεί η εταιρία ζωοτροφών «Drosvit» που επισκέφθηκε εσχάτως η Σερραία υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή να ανήκει στον […]

Ευχαριστίες για …«ίσα και όμοια»;

Διοργάνωσαν κοινή εκδήλωση αποχαιρετισμού του ιδιόμορφου φετινού σχολικού έτους, με μουσικοχορευτικά δρώμενα. Ως εδώ, όλα καλά για τους αρμοδίους του […]