Προσκλητήριο Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς σε συλλαλητήριο

Γενικά /

Πρόσκληση συμεμτοχής στο συλλαλητήριο της Κυριακής 17.11.19 στην πλατεία Ειρήνης με ώρα έναρξης 11 το πρωί με την ευκαιρία της 46ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου απευθύνει ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ), μαζί με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, την Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς και συνδικαλιστές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στο Κιλκίς, τιμώντας την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου καλούν τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου, τη νεολαία, του εργαζόμενους και του συνταξιούχους του Κιλκίς, να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην πολιτική της Κυβέρνησης και των εκπροσώπων της στην Τοπική Διοίκηση που στηρίζουν τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Πλευρές αυτών των σχεδιασμών αποτελούν, η υπογραφή της νέας συμφωνίας παράτασης των αμερικανονατοϊκών βάσεων στη χώρα μας, η συμμετοχή της χώρας μας στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, η πρόσφατη υπογραφή «μνημονίου συνεργασίας» μεταξύ Δήμου Κιλκίς και του ΝΑΤΟϊκού πολυεθνικού κέντρου εκπαίδευσης ΠΚΕΕΥΕ, οι σχεδιασμοί να βάλουν τους φονιάδες των λαών ακόμα και μέσα στα σχολεία μας.

Να μην επιτρέψουμε να θυσιαστούν τα παιδιά μας στο βωμό των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων. Να μην επιτρέψουμε να «αθωώνουν» τη δολοφονική μηχανή του ΝΑΤΟ στις νεανικές συνειδήσεις.

Με τη συμμετοχή μας στον αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό να δώσουμε μαχητική απάντηση στον εντεινόμενο αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης της ΝΔ που κατάργησε το ακαδημαϊκό άσυλο. Δε θα τους αφήσουμε να μας βάλουν στο γύψο.
Συμμετέχουμε όλες και όλοι στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Καμμία… αυτοκριτική!

Το πόσο λανθασμένη υπήρξε η διαδικασία, την οποία ακολούθησε η διοίκηση του δήμου Κιλκίς στο θέμα του οικοπέδου 705 του […]