Πρόσκληση στον Σ.Πιτσιόρλα γιά ομιλία του στο Κιλκίς απηύθυνε ο Π. Τονικίδης

Οικονομία /

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, παρέστη ο πρόεδρος του επιμελητήριου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης και πέραν των επαφών που είχε με Έλληνες και ξένους συναδέλφους του, ο κ. Τονικίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον κεντρικό ομιλητή της βραδιάς, τον αναπληρωτή υπουργό οικονομίας και ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«…Μεταξύ των δύο αντρών αναπτύχθηκε ένας φιλικός, αλλά πρωτίστως ουσιαστικός διάλογος, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από το ότι ο κ. Πιτσιόρλας αποδέχθηκε μετά χαράς την πρόταση του Κιλκισιώτη προέδρου για την πραγματοποίηση μιας ομιλίας στην πόλη του Κιλκίς, με θέμα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προμήνυμα… «μεγάλου σεισμού»;

Κάτι… «περίεργοι παλμοί» εμφανίσθηκαν στον «σεισμογράφο», τον τοποθετημένο στο «έδαφος»… του συνδυασμού «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς», του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη. […]