Πρόσκληση του ΕΒΕ Κιλκίς γιά εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 84η ΔΕΘ

Οικονομία /

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 84η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης απευθύνει προς τις επιχειρήσεις-μέλη του η διοίκηση του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Κιλκίς.

Στο σχετικό έγγραφο αναφέρονται τα εξής:

«Η διοίκηση του Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών της σε μία περίοδο δύσκολη γιά την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, πιστεύει ότι περισσότερο από ποτέ, οφείλει να προσφέρει στις τοπικές επιχειρήσεις «εργαλεία» εξωστρέφεια και προβολής.

Ενα από αυτά τα «εργαλεία» είναι η συμμετοχή στην ΔΕΘ, η οποία και αποτελεί γιά κάθε επιχείρηση μιάν ιδιαιτέρως σημαντική κίνηση, τόσο προς το επιχειρηματικό κοινό όσο και τους απλούς επισκέπτες.

Εν όψει της διοργάνωσης της 84ης ΔΕΘ (7-15.9.19) και του αυξημένου ενδιαφέροντος της λόγω της επιτυχίας των τελευταίων διοργανώσεων και των παράλληλων εκδηλώσεων, που προγραμματίζονται το επιμελητήριό μας γιά τέταρτη συνεχή χρονιά θα συμμετάσχει σε εξοπλισμένο περίπτερο, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα επιμελητήρια της χώρας.

Προκειμένου λοιπόν να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να εκδήλωσεων το ενδιαφέρον σας έως και την Δευτέρα 15.7.19 γιά την συμμετοχή σας στην 84η ΔΕΘ στο περίπτερο του επιμελητηρίου με προϊόντα ή έντυπο υλικό.

Γιά περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το επιμελητήριου Κιλκίς (κ.Ηλιάδης, 23410 24580-01, email [email protected]).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα