Προσαρμοσμένος στα υγειονομικά πρωτόκολλα ο εορτασμός της 80ης επετείου του Έπους του ΟΧΙ

Γενικά /

Από την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς δημοσιοποιήθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων τιμής της 80ης επετείου του ΟΧΙ, το οποίο πρασαρμόσθηκε στα δεδομένα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και τα ισχύοντα πρωτόκολλα αντιμετώπισής της, και το οποίο έχει ως εξής:

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές σε ειδικές συγκεντρώσεις στις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
07.30: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών.
10.30: Επίσημη δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κκ Εμμανουήλ και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον διευθυντή του 4ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς Λεωνίδα Αρβανιτίδη.

Σημειώνεται, ότι, βάσει των προαναφερθέντων υγειονομικών πρωτοκόλλων, η είσοδος στον ιερό ναό επιτρέπεται μόνο με την προστατευτική μάσκα, ενώ είναι επιβεβλημένη η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων.

11.00: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώον του πάρκου – «Κήπου», ενώ θα ακολουθήσουν κατάθεση στεφάνων, τήρηση σιγής ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Σημειώνεται και εδώ, ότι στέφανοι θα κατατεθούν από έναν μόνο εκπρόσωπο κάθε Νομικού Προσώπου, με τήρηση αποστάσεων.

Δεν θα διεξαχθεί η καθιερωμένη παρέλαση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα