Προκρίθηκε για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ο Α.Κουτσός

Αθλητισμός /

Υπό πλήρους επιτυχίας «εστέφθη» η συμμετοχή του Αριστείδη Κουτσού στους περιφερειακούς πανευρωπαϊκούς αγώνες πρόκρισης στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τέκβον-ντο νέων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το διάστημα 2-10.6.18, στην Φιλιππούπολη, και ο αξιόλογος και φέρελπις τέκβον-ντόκα της Τόλμης Κιλκίς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία βάρους 51 κιλών, που του έδωσε αυτομάτως το «εισιτήριο» συμμετοχής στα τελικά, που θα διεξαχθούν πιθανότατα τον προσεχή Νοέμβριο σε πόλη της Πολωνίας.

Η επιτυχία αυτή σηματοδοτεί συγχρόνως την σταδιακή βελτίωση της θέσης του συλλόγου του Κιλκίς σε διεθνές επίπεδο, ενώ αποκτά πρόσθετη αξία σε σχέση με το ότι στους αγώνες έλαβε μέρος η «αφρόκρεμα» του ευρωπαϊκού τέκβον-ντο.

Θα είχε προσλάβει δε μεγαλύτερες διαστάσεις, αν δεν στεκόταν άτυχος και ο έτερος των αθλητών της Τόλμης Σεβαστιανός Αναστασιάδης, που έχασε «στις λεπτομέρειες» και με ελάχιστη διαφορά την πρόκριση στα τελικά της κατηγορίας 63κ. του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών.

Ωστόσο, και αυτός έπεισε για την αγωνιστική αξία του, δεδομένου και του πολύ υψηλού επιπέδου των αθλητών, που αντιμετώπισε.

Και οι δύο αθλητές απέσπασαν τα εύσημα των προπονητών Γιώργου, Σταύρου και Μιλτιάδη Λεμονίδη και του προέδρου Παύλου Κουραλίδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μέριμνα για τα περιαστικά δάση

Την ανάγκη συνεχούς μέριμνας για καθαρισμό των περιαστικών δασών του Κιλκίς (λόφου Α.Γεωργίου, λόφου Ηρώου Μάχης Κιλκίς και γειτονικού, λόφων […]

«Σιγή» αποδοχής

Το όφελος του δήμου Κιλκίς από την φετινή διοργάνωση της εμποροπανηγύρεως Κιλκίς ήταν ίδιο με αυτό της περυσινής, δηλαδή 70.000 […]