«Πόλος έλξης» της μαθητικής νεολαίας η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη του Κιλκίς

Πολιτισμός /

Πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2017-18 στην δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη του Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Μιά ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Και φέτος τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του Νομού Κιλκίς επέλεξαν να εντάξουν την επίσκεψη στη βιβλιοθήκη, στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων τους.

Στο πλαίσιο υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονταν σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, συμμετείχαν 94 τάξεις με 1778 μαθητές από δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία των δήμων Κιλκίς και Παιονίας.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την νέα σχολική χρονιά, με στόχο πάντα την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και της φιλομάθειας στα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού η βιβλιοθήκη συμμετέχει στην Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας με τίτλο:

«Αγαπημένα δεδομένα, παρατηρώ μετρώ και τον κόσμο», που υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών, με επικεφαλής την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να περάσουμε δημιουργικά και αυτό το Καλοκαίρι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]