Ο πολιτιστικός μουσικός σύλλογος Κιλκίς τίμησε τον χορωδό Α.Νούρτση

Πολιτισμός /

Ο πολιτιστικός μουσικός σύλλογος (ΠΜΣ) Κιλκίς, με έναρξη της νέας περιόδου την Πέμπτη 3.10.19 σε μια σεμνή τελετή, στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Κιλκίς, τίμησε το μέλος του Θανάση Νούρτση, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση του.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Ο Θανάσης Νούρτσης, ως μέλος της χορωδίας, μπάσος στην φωνή, από τη θέση του γενικού Γραμματέα του Συλλόγου, συνεπής, υπεύθυνος και μεθοδικός, με αγάπη προσέφερε για πολλά χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Στο χαιρετισμό της προέδρου Σταυρούλας Γιοβανούδη, απάντησε συγκινημένος και αναφέρθηκε στο ιστορικό της χορωδίας, στα όμορφα χρόνια που πέρασε με την ομάδα αυτών των χορωδών.

Ευχαρίστησε ονομαστικώς τους περισσότερους και όλους μαζί για την πολύχρονη συνεργασία, ζήτησε δε να συνεχιστεί η μεγάλη προσφορά της χορωδίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Αφιέρωμα στον Γ.Ζαμπέτα
Στο πλαίο των εορτασμών των πολιούχων Αγίων Πεντεκαιδέκα Μαρτύρων του Κιλκίς η χορωδία, θα παρουσιάσει το Σάββατο 2.11.19 αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα, στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς με ώρα έναρξης 7 το βράδυ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το Κιλκίς στο απυρόβλητο;

Παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη μητρόπολη του Κιλκίς 5 Αυγούστου 2020. Σχεδόν όλες οι Αρχές του τόπου παρατεταγμένοι ο […]