Καλά «πλασαρίσματα» στελεχών του ΓΑΣΚ στα πρωταθλήματα στίβου Ε-Ν

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν στελέχη του ΓΑΣ Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων και νεανίδων, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 8 και 9.7.17 στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης. Σ’ αυτό έλαβαν μέρος περισσότεροι από οκτακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από εκατόν σαράντα σωματεία.
ΓΑΣΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 τω Εφήβων που αγωνίστηκε με τους Ανέστη Νάνο, Γιάννη Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Μουτσουρίδη και Παναγιώτη Αρβανιτίδη , κατέλαβε την έβδομη θέση στην τελική κατάταξη με επίδοση 44»21.

Η ρίπτρια Σωτηρία Καζαντζίδου με βολή 35,86 μ και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση κατετάγη έβδομη στον στον τελικό του ακοντισμού, ενώ πολύ αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και η κορασίδα Ελένη Φωτιάδου που κατέλαβε την όγδοη θέση στα 10.000 μ βάδην με νέα ατομική επίδοση 56’34»14.
ΓΑΣΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε ακόμη η σκυταλοδρομία 4Χ400 μ των εφήβων με τους Δημήτρη Καραμανίδη, Ανέστη Νάνο , Παναγιώτη Μουτσουρίδη και Νίκο Καπέτη που με επίδοση 3’41»14 κατέλαβαν την 19η στον τελικό του αγωνίσματος πραγματοποιώντας ωστόσο την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.