Πιο βάσιμα επιχειρήματα

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Δίκαιο το αίτημα των «Ενεργών Δημοτών Παιονίας» για μόνιμη παρουσία πυροσβεστικού οχήματος στο Πολύκαστρο, ώστε να υπάρχει δυνατότητα αμεσότερης αντίδρασης σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα.

Αλλά… μέχρις εκεί.

Διότι η επίκληση των χιλιομετρικών αποστάσεων του Πολυκάστρου από το Κιλκίς και από την Γουμένισσα, σε ό,τι αφορά στην πυροσβεστική κάλυψη, απλώς… αποδυναμώνει το αίτημα!

Τα πραγματικά δεδομένα δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης αυτής της αναφοράς.

Αλλα τα 28 χιλιόμετρα από το Κιλκίς, άλλα με δυνατότητα άφιξης των πυροσβεστικών οχημάτων σε 15 λεπτά, και άλλα τα 16 από την Γουμένισσα με απαιτούμενο χρόνο άφιξης ακόμη και πάνω από μισή ώρα!

Ας υποστηριχθεί, λοιπόν, με πιο ακλόνητα επιχειρήματα και πειστικό τρόπο (π.χ. πληθυσμιακά δεδομένα, διεθνής κόμβος, πλήθος υποδομών που χρήζουν πυροσβεστικής καλύψεως σε περίπτωση ανάγκης κ.α.) αυτό το καθ’ όλα, όπως αναφέρθηκε, δίκαιο αίτημα των «Ενεργών Δημοτών Παιονίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Eν αναμονή

Δεν λέει να το βάλλει κάτω ο δήμος Ωραιοκάστρου στο ζήτημα το οποίο αφορά την διαμάχη του με την περιφερειακή […]

Φοβικό σύνδρομο

Δεν συνάδει με τον “πολιτισμό του ελληνικού λαού” (προσοχή, όχι τον “ελληνικό πολιτισμό”), κατά το υπουργείο εξωτερικών …της Ελλάδος, το […]

Δείτε ακόμα

Η ΟΧΕ κήρυξε λήξη των πρωταθλημάτων

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) κήρυξε λήξασα την φετινή περίοδο των πρωταθλημάτων εθνικών κατηγοριών. Έτσι, […]