Η «πηγή του κακού» … στην έκπτωση

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ασχέτως των λεπτομερειών, που αφορούν στην υπόθεση να κηρυχθεί ο εργολάβος του έργου οδικής σύνδεσης Ν. Σάντας – Ασσήρου έκπτωτος, με απόφαση από πλευράς της περιφέρειας Κ.Μακεδονίας, η στήλη εκτιμά, όπως και παράγοντες που γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς την εκτέλεση δημοσίων έργων, ότι η «πηγή του κακού» βρίσκεται στην μεγάλη έκπτωση, 37% παρακαλώ, με την οποία αναδείχθηκε μειοδότης γιά το εν λόγω έργο.

Εδώ στο Λεκανοπέδιο Αττικής σε ανάλογο έργο επί μήκους 25 χιλιομέτρων (Καλλονήσι-Σίγρι), όπου και εκεί συμμετέχει η επίμαχος ανάδοχος εταιρία, μαζί με άλλες, στην εκτέλεση του έργου, έχουμε αδυναμία να συνεχισθεί το έργο, που ανατέθηκε το 2012 με έκπτωση της τάξης του 4%.

Βεβαίως, η κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητες της, και δεν γνωρίζουμε τους λόγους που και εκεί υπάρχουν προβλήματα, όμως οι διαφορές στο επίπεδο των εκπτώσεων είναι χαοτικές και σίγουρα έχουν παίξει πρωταγωνιστικό λόγο στην δική μας περίπτωση.

Περισσότερα

Αυτά που… δεν κρύβονται

“Έχω τρία εγγόνια, και σ’ αυτόν τον χώρο δεν τα “βγάζω βόλτα” με καμμία δύναμη, διότι φοβάμαι μην τα συμβεί […]

Φωτοσχόλιο

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στο Μουσείο της Μάχης του Κιλκίς

Τον καθοδηγούσε… μάγος;

«Δεν είναι δυνατόν να προγραμματίζουμε από πολύ νωρίς ημερομηνίες για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου» υποστήριξαν δημοτική αρχή και προεδρείο […]

Δείτε ακόμα