«Πηγή» κινδύνων ο δρόμος κοντά στην βόρεια είσοδο Πολυκάστρου

Γενικά /

Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Παιονίας υφίστανται σημαντικά προβλήματα, που σε πολλές περιπτώσεις οφείλονται σε κακοτεχνίες. Αναφερόμεος στο θέμα κατά την διάρκεια της διά τηλεδιασκέψεως συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 31.8.21, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιωνίδης είπε, ότι συζήτησε γιά αυτό με την διοίκηση και τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς:

«Έλαβα την διαβεβαίωση», ανέφερε, «ότι συντόμως αναμένεται να δρομολογηθούν παρεμβάσεις από αυτήν σε σημεία όλου του δικτύου γνωστά γιά την επικινδυνότητά τους».

Ο κ. Σιωνίδης απάντησε και σε επισήμανση του δημοτικού συμβούλου Αιμιλίου Δεβετζοπούλου γιά τους κινδύνους σοβαρού ατυχήματος ή δυστυχήματος στην παλαιά εθνική οδό Ευζώνων – Θεσσαλονίκης, λίγο πριν την βόρεια είσοδο Πολυκάστρου, εξ αιτίας των υπερβολικών ταχυτήτων που αναπτύσσουν τα οχήματα, σε συναρτηση και με την κατωφέρεια σε εκείνο το σημείο.

«Είναι μία διαρκής απειλή γιά πεζούς και ποδηλάτες, ιδίως δε για μικρά παιδιά που παίζουν στην περιοχή» τόνισε ο κ. Δεβετζόπουλος.

«Έχει δίκιο ο κ. Δεβετζόπουλος», σημείωσε ο κ. Σιωνίδης, “γιά το συγκεκριμένο σημείο, αλλά οι όποιες παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν από την περιφέρεια Κ.Μακεδονίας, επειδή στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με εθνικό οδικό δίκτυο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συνάντηση στο Be My Guest Athens

Το πρωινό του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Be My Guest Athens στο Θησείο, του γνωστού συμπατριώτη μας επιχειρηματία Νίκου Ανθρακίδη, βρέθηκε […]