Πέτυχε τον στόχο

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Λίγο πάνω από τις οκτώ ποσοστιαίες μονάδες (8.1%) ανήλθε το ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της Κυριακής 7.7.19.

Δύο ποσοστιαίες μονάδες πάνω από το ποσοστό των προηγούμενων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά άλλες τόσες από τον «στόχο του διψήφιου», ο οποίος είχε τεθεί από πολλά του στελέχη και φίλους.

Στο Κιλκίς πάντως τα κατάφερε πολύ καλά καθώς επέτυχε μία από τις υψηλότερες θέσεις σε εθνικό επίπεδο «πιάνοντας» και τον στόχο του διψήφιου ποσοστού με 11,21%.

Καταλυτικός παράγοντας σ’ αυτήν την επιτυχία ήταν κυρίως η παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Στέφανου Παραστατίδη, υιού του βουλευτή Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ στην απερχόμενη Βουλή, Θεόδωρο Παραστατίδη, ο οποίος με την υψηλή επίδοση των 2.268 σταυρών προτίμησης «έσπρωξε» το ΚΙΝΑΛ από το 7,35% των Ευρωεκλογών του Μαϊου στο 11,21% των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Είχε αναφερθεί

Ανάμεσα στις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, περιλαμβάνεται και μία νομοθετική πρωτοβουλία, […]

Άλλα στο Κιλκίς, άλλα στην Παιονία!

Όπως προκύπτει και από σχετικό θέμα του «Μαχητή», έαν ο κάθε δήμος της περιφερειακής ενότητάς μας αποτελούσε ξεχωριστή εκλογική περιφέρεια, […]

Δείτε ακόμα