Ασταμάτητος και στην Αλεξάνδρεια πέρασε νικηφόρα με 3-0 σετ ο Αίας

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣΗ ποιότητα του έμψυχου δυναμικού και η πληρότητα της σύνθεσης «μίλησαν» σε έναν ακόμη αγώνα.

Έτσι, η πετοσφαιρική ομάδα του Αίαντος Κιλκίς, ως «καθαρόαιμο» συνέχισε τον φρενήρη «καλπασμό» της προς τον αντικειμενικό σκοπό της κατάκτησης του τίτλου της πρωταθλήτριας ΚΔ Μακεδονίας, που συνεπάγεται άνοδο στην β΄εθνική κατηγορία.

Αυτήν την φορά ο Αίας επικράτησε εκτός έδρας του ΓΑΣ Αλεξανδρείας με 3-0, σε μιάν αναμέτρηση με…κοινό αντίπαλο των δύο συγκροτημάτων τον κακό αγωνιστικό χώρο και την μεταξύ τους διαφορά δυναμικότητας υπέρ του κιλκισιώτικου εμφανή σε κάθε σετ και συνολικώς.

Και τα δύο επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή στην άτυχη Δήμητρα Χατζοπούλου του γηπεδούχου, η οποία είχε τραυματισθεί σοβαρώς κατά την διάρκεια του αγώνα του πρώτου γύρου στο Κιλκίς, σε ένα συμβάν που έθεσε τότε στο περιθώριο το αγωνιστικό «κομμάτι» του αγώνα.

Και στον αγώνα της Αλεξάνδρειας «πήραν» αρκετό χρόνο συμμετοχής οι παίκτριες του Αίαντος που προέρχονται από τον «πυρήνα» των ομάδων κορασίδων και παγκορασίδων.

Τα σετ: 17-25, 16-25, 8-25

Η σύνθεση: Λαΐου, Δαλακλή, Σωτηρίου, Κυριακίδου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου (αρχική εξάδα), Σοφ. Κώστογλου, Στ.Κώστογλου, Καντίδου, Κοτίδου, Κωνσταντινίδου.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:

Κυριακή 12-3-17, 18.00, Αίας Κιλκίς-Ζαφειράκης Νάουσας.