Πένθος για τον 55χρονο δημοτικό υπάλληλο και πολιτικό στέλεχος Παναγιώτη Αλμασίδη

Κοινωνία /

Σε ηλικία 55 ετών «έφυγε» από την ζωή το μεσημέρι της Κυριακής 21.11.21 ο δημοτικός υπάλληλος Κιλκίς Παναγιώτης Αλμασίδης, ύστερα από «μάχη» με τον νέο κορωνοϊό, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης προσθέτοντας έναν ακόμη «κρίκο» στην ήδη μακρά και στον νομό «αλυσίδα» των θυμάτων του.

Ο εκλιπών, που εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας, διακρινόταν γιά το ήθος, την εργατικότητα και την κοινωνικότητά του, ενώ είχε ενεργό συμμετοχή στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής των Αποστόλων, απ΄ όπου και καταγόταν.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε κατέλθει υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε κατέλθει ως τοπικός σύμβουλος.

Η εκφορά του Παναγιώτη θα γίνει την Δευτέρα 22.11.21 στις 12 το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής του.

Η διεύθυνση και το συντακτικό προσωπικό του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή» εκφράζουν την βαθειά θλίψη τους γιά την πρόωρη απώλεια του Παναγιώτη Αλμασίδη και συμμετέχουν στο βαρύτατο πένθος των οικείων του, ευχόμενοι την εξ ύψους παρηγορία.

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

Με οδύνη αποχαιρετούμε έναν άξιο δημοτικό μας υπάλληλο, τον Παναγιώτη Αλμασίδη, που έδωσε κρίσιμη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δυστυχώς ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερε να βγει νικητής.
Ο εκλιπών διακρινόταν για την εργατικότητα και την φιλοτιμία του στην Υπηρεσία Καθαριότητας όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ενώ ήταν επίλεκτο στέλεχος της κοινωνίας του Μαυρονερίου την οποία και εκπροσώπησε επάξια στο Κοινοτικό Συμβούλιο.
Θα μας λείψει το πλατύ χαμόγελο του Παναγιώτη και η δημιουργική του ενέργεια!
Στους οικείους του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημοτικών Υπαλλήλων

Με θλίψη και μεγάλη στενοχώρια αποχαιρετούμε τον εργατικό συνάδελφο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΜΑΣΙΔΗ και εκφράζουμε στην οικογένειά του, στους οικείους του και στους φίλους του τα πλέον θερμά συλλυπητήριά μας.

Ο εκλιπών τυπικός στα καθήκοντα του προσέφερε όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που εκ φύσεως παρουσιάζει η εργασία του σε μια πολύ ευαίσθητη υπηρεσία του δήμου Κιλκίς, στον τομέα της καθαριότητας.

Θα τον θυμόμαστε πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία η μνήμη Του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα