«Πεινασμένη» γιά …μέγαρο

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Την καταλυτική δράση του Γεωργαντά στο θέμα ωρίμανσης της ανέγερσης δικαστικού μεγάρου στο Κιλκίς παραδέχθηκε δημοσίως στην σχετική σύσκεψη στο δημαρχείο του Κιλκίς ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιότρας, αναφερόμενος στις παρεμβάσεις του στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Κιλκισιώτης βουλευτής και υφυπουργός είχε φροντίσει γιά την παρουσία και φιλοξενία στην πόλη του Κιλκίς της τοπογράφου των τεχνικών υπηρεσιών του υπουργείου μιάν ημέρα πριν την άφιξη του υπουργού σε αυτήν.
Είναι γνωστό, ότι «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», και η αλήθεια είναι, ότι η τοπική κοινωνία του Κιλκίς είναι εξόχως «πεινασμένη» γιά …δικαστικό μέγαρο!

Μία απάντηση στο “«Πεινασμένη» γιά …μέγαρο”

  1. Ο/Η γιορικασ λέει:

    Ωρίμανση το λέμε τώρα άχρηστοι πολιτικάντηδες.Εσείς που φοροδιαφεύγατε τόσα χρόνια με το επάγγελμα του δικηγόρου εις βάρος της πατρίδας σας έρχεστε τώρα να δείξετε το ενδιαφέορν τάχα για το δικαστικό μέγαρο κιλκίς;εΛΕΟς ΤΌΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΑς ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΤΕς ΜΑΓΚΙΆ ΣΑς .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Με ψυχραιμία και σύνεση

Αν αναλογισθεί κανείς τις από υπερβολικές μέχρι ακόμη και υστερικές αντιδράσεις μερίδας της κοινής γνώμης του Κιλκίς απέναντι στους συνανθρώπους […]

Σημεία γιά τα αδέσποτα

Ένα από τα «φλέγοντα» προβλήματα των οικισμών της υπαίθρου είναι ο μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκύλων, που συναντά κανείς κυρίως στις […]

Δείτε ακόμα