ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε» το μήνυμα της Χαριλάου Τρικούπη

Ελλάδα /

Στις 9 το βράδυ έκλεισαν τελικά οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε όλες τις εκτιμήσεις.

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε» είναι το μήνυμα της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» με σύμβολο τον ήλιο επιστρέφει πανηγυρικά.

Αυτό ήταν το μήνυμα και του στενού συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέα Σπυρόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα είναι ο επόμενος γραμματέας του κόμματος, ανάρτησε στα Social Media με κεντρικό μήνυμα: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν το μεγάλο στοίχημα του Νίκου Ανδρουλάκη και φαίνεται πως το κέρδισε. Στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να κρατήσουν ζωντανή την σχέση τους με την κοινωνία και να έχουν ως βάση τους 270.000 χιλιάδες πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες για την ηγεσία του κόμματος.

Βέβαια, η διαφορά εδώ είναι πως οι 140.000 πολίτες που ψήφισαν σήμερα για το κόμμα είναι μέλη και η βάση για το μέλλον.

Στο ΠΑΣΟΚ πέτυχαν όλα όσα ήθελαν, καθώς σε μία εβδομάδα από τώρα είναι η εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής στον ΣΥΡΙΖΑ κι έστω και επικοινωνιακά θα είναι πολιτικό θέμα συζήτησης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα