Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανοίγει τον διάλογο γιά τις γυναικοκτονίες και την ενδοοικογενειακή βία

Πολιτική /

Την εκκωφαντική απουσία και ανικανότητα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των περιστατικών γυναικοκτονιών και ενδοοικογενειακής βίας που συνεχώς πληθαίνουν, έρχεται να καλύψει για ακόμα μια φορά το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Εκεί που η Νέα Δημοκρατία αδυνατεί, εκεί που η Κυβέρνηση κωφεύει, το ΠΑΣΟΚ δίνει φωνή, ανοίγει το διάλογο- μέσω της ψηφιακής του πλατφόρμας https://digitalsociety.gr/eimaste-mazi-sou/.

Πρόκεται για το πρόγραμμα «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ» στα πλαίσια της Ψηφιακής Κοινωνίας, όπου μέσω του ανοιχτού διαλόγου ακούγονται προτάσεις και ιδέες.

Το ΠΑΣΟΚ μετρά και μετριέται με την Κοινωνία.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα στην Κοινωνία και δε σταματά να δίνει αγώνες για την πραγμάτωση της αρχής της εμπιστοσύνης των πολιτών στην πολιτεία.

Σκοπός του διαλόγου είναι η συνδιαμόρφωση ολιστικών πολιτικών και στρατηγικών πρόληψης, αντιμετώπισης και τελικά εξάλειψης της μάστιγας των γυναικοκτονιών και της ενδοοικογενειακής βίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έδρασαν άμεσα

Με την ανάρτηση του σχολίου μας γιά την τοποθέτηση αεροπανό κλείνοντας την πρόσβαση πεζών στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου η υπηρεσία […]