Παρούσα σε διεθνή κατασκήνωση τέκβον-ντο η Τόλμη Κιλκίς

Αθλητισμός /

Σε σημαντική διεθνή εκπαιδευτική κατασκήνωση τεκβον-ντο που λειτούργησε από 12 έως 26.8.18 σε δύο περιόδους στην σερβική πόλη Βερνιάτσκα Μπάμια, συμμετέσχε η Τόλμη Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

«…Ελαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 17 χώρες όλων των κατά ηλικία κατηγοριών και το αγωνιστικό και τεχνικό επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.

Ξεχωριστό «χρώμα» προσέδωσε η παρουσία δύο ολυμπιονικών, της Μίλιτσα Μάντιτς «χρυσής» στο Λονδίνο το 2008 και Χεντέγια Μάλακ, «χάλκινης» στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση και απογευματινή μοιρασμένη σε όλες τις ημέρες, με φυσική κατάσταση, τεχνική, τακτική αγώνα, τρόπους εκτέλεσης λακτισμάτων και γροθιά σε νόμιμες περιοχές για βαθμολόγηση, τεχνικές με λάστιχα αντίστασης, sparring με συμβατικούς και ηλεκτρονικούς θώρακες.

Το προπονητικό επιτελείο συγκροτούσαν έμπειροι και με υψηλή τεχνική κατάρτιση προπονητές όπως οι Ιρανοί Χαλίφε και Ρεζά και ο Σέρβος Γιόβιτς, διοργανωτής της κατασκήνωσης. Σε αυτήν την καθ’ όλα σημαντική διοργάνωση συμμετέσχε και ο ΑΣ Τόλμη με τους Αριστείδη Κουτσό, Αθανάσιος Παπουτσή, Φώτη Δαδούπη, Παναγιώτη Κεμεντσετσίδη, Δημήτρη Λουκοβίτη και Γιάννη Νικολαϊδη».

Την ομάδα συνόδευσε και στήριξε σε όλη τη προσπάθειά τους καθημερινά ο προπονητής του συλλόγου Γεώργιος Λεμονίδης , όπως και οι άλλοι δύο προπονητές Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης και ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έπρεπε να προλάβει

Άρον-άρον έφυγε ο Σιωνίδης από την συνάντηση, που είχαν το Σάββατο 8-9-18 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Κιλκίς νεοδημοκρατικά […]