Παρέμβαση Κ.Σιωνίδη για τις επιδοτήσεις που περιμένουν οι αγρότες

Αγροτικά /

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης έστειλε την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό προκειμένου να του μεταφέρει την αγωνία που διακατέχει τους αγρότες και κτηνοτρόφους του δήμου λόγω των ξαφνικών αλλαγών που ανακοινώθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου και αφορούν τις επιδοτήσεις που περιμένουν να λάβουν οι δικαιούχοι σε λίγες ημέρες και τα ηλεκτρονικά ενοικιαστήρια της καλλιεργητικής περιόδου 2021-2022.

Ο κ. Σιωνίδης ζήτησε από τον Υπουργό να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις τελευταίες ανακοινώσεις, εκθέτοντας τις αντικειμενικές αδυναμίες εφαρμογής των αλλαγών και περιγράφοντας τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στην τοπική οικονομία και στους δημότες.

Ο δήμαρχος αναφερόμενος στο πρόβλημα, τονίζει ότι είναι σύνθετο. Εκτός από την οικονομική έχει ανθρώπινη και κοινωνική διάσταση, αφορά όλη την τοπική οικονομία, αφορά την επιβίωση των αγροτών και κτηνοτρόφων του ακριτικού δήμου Παιονίας που επί χρόνια αντιμετωπίζει την μία κρίση μετά την άλλη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα