Στο ύψος της περίστασης

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφισαν το επαίσχυντο νομοσχέδιο με το άρθρο για την αναδοχή από ομόφυλα ζεύγη συγκαταλέγεται ο Θόδωρος Παραστατίδης.

Αν μη τι άλλο, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο βουλευτής Κιλκίς επέλεξε να λειτουργήσει ως ενεργός πολίτης με προσωπικότητα και άποψη επί κάθε ανακύπτοντος θέματος, και όχι ως «πρόβατο» ενός κομματικού «μαντριού».

Αν μη τι άλλο, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο βουλευτής Κιλκίς υπήρξε απολύτως συνεπής στις πεποιθήσεις και διακηρύξεις του, σε αντίθεση με άλλος του νύν και του πρώην κομματός του που πριν την ψηφοφορία… «διαρήγναν τα ιματιά των» και διακήρυσαν σε όλους τους τόνους, ότι θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, για να επιλέξουν εν τέλει, την …»διπλωματική λύση» της αποχής, δηλαδή… «και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο»!

Αν μη τι άλλο, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Θόδωρος ενήργησε ως ….βουλευτής, όχι ως άβουλο υποχείριο συστημικών υπονομευτών τούτου του τόπου, του λαού και της κοινωνίας του, αρθείς έτσι στο ύψος της περίστασης.

Γι΄αυτό, τα αξίζει δημόσια εύσημα της κοινωνίας του νομού Κιλκίς.

Περισσότερα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]

Φόλες κοντά σε πλατείες

Εισπνεόμενες φόλες από ισχυρά φυτοφάρμακα, έκαναν την εμφανισή τους στον οικισμό του Δροσάτου αυτές τις μέρες. Αρκεί να έρθει κάποιος […]

Δείτε ακόμα