Ο Παραστατίδης επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Βουλευτών»

Πολιτική /

Και με τη …βούλα πλέον συγκροτήθηκε η 8η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών», η οποία ανακοινώθηκε επίσημα από το βήμα της Βουλής.
Πρόεδρος της θα είναι ο Θεόδωρος Παραστατίδης και μέλη της όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που βρέθηκαν εκτός κομματικής στέγης. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ενταχθεί σε αυτή η Θ. Τζάκρη που διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ όταν υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις, ώστε να αποτελέσει το 12ο μέλος της.
Νωρίτερα, ο Β. Μεϊμαράκης στην Διάσκεψη των Προέδρων ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κομμάτων για την θετική εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, στο οποίο απευθύνθηκε.
Ο πρόεδρος και τα μέλη των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» θα απολαμβάνουν όλα τα προνόμια και τα δικαιώματα που παρέχονται σε κάθε Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Ο Θ. Παραστατίδης θα έχει δικαίωμα λόγου ως επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στις προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, ενώ από τη Βουλή θα διατεθούν γραφεία, διοικητικοί υπάλληλοι και ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Περισσότερα

Ε.Αγαθοπούλου: «Γενικόλογη, χωρίς προτάσεις, κατώτερη των περιστάσεων η 2η ετήσια έκθεση για την έμφυλη βία»

Σημεία ομιλίας της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αναπληρώτρια τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου στην […]

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει την κυβέρνηση γιά «μη πρόβλεψη δωρεάν «σελφ τεστ» γιά μαθητές των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας»

Την απουσία πρόβλεψης για χορήγηση δωρεάν «σελφ τεστ» («selftest») για όσους φοιτούν στα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας βάσει των εκδοθεισών ΚΥΑ, […]

Δείτε ακόμα

Η πάλη… είναι εδώ

Πέρασε από «χίλια μύρια κύματα» τα τελευταία ουκ ολίγα χρόνια, τόσο σε τοπικό και περιφερειακό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. […]