Παραδημοσιογραφίας «έπεα πτερόεντα!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ορισμένοι «παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ» βάλθηκαν να «πουλήσουν»… τον «Μαχητή»… «λόγω κρίσεως»!

Άλλο τώρα αν η πραγματική πώληση αφορά όχι, βεβαίως, σε εμάς, αλλά σε κάποιους άλλους εκδότες, που, «έβγαλαν στο σφυρί» την εφημερίδα τους. Είχε προηγηθεί το «σφράγισμα» και άλλων τοπικών εφημερίδων, κάτι για το οποίο φαίνεται, ότι οι συγκεκριμένοι «πληροφοριοδότες» έχουν… «μαύρα μεσάνυχτα», χώρια που δεν έχουν, ιδέα, πόσο ακριβό είναι το τίμημα, ακόμη και τώρα σε περίοδο βαθειάς οικονομικής κρίσης, αν εμείς αποφασίζαμε να προβούμε σε πώληση, δύσκολα θα βρίσκαμε αγοραστή.

Και ενώ είναι σαφέστερο και από… σαφές το ποιές εφημερίδες πωλήθηκαν ή πωλούνται, οι εν λόγω «ψιθυριστές» συνεχίζουν…. εμμονικώς να αναφέρονται στον «Μαχητή»!

Τόσο, που να γεννάται η υποψία, ότι δεν πρόκειται για απλό… «μπέρδεμα» των εφημερίδων, και… ο νοών νοήτω!

Δυστυχώς, σε τούτο τον τόπο ευδοκιμούν, μεταξύ άλλων η … παραδημοσιογραφία και τα «παπαγαλάκια» της, από τα οποία εκστομίζονται… έπεα πτερόεντα!

Δεν πειράζει, με… την «όρεξη» και τους «ευσεβείς πόθους» τους θα μείνουν!

Για εμάς απλώς είναι… άνευ υποστάσεως!

Περισσότερα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]

Φόλες κοντά σε πλατείες

Εισπνεόμενες φόλες από ισχυρά φυτοφάρμακα, έκαναν την εμφανισή τους στον οικισμό του Δροσάτου αυτές τις μέρες. Αρκεί να έρθει κάποιος […]

Δείτε ακόμα