Πανδραμαικός – Αναγέννηση Πλαγιάς 4-1: Αγχωτική νίκη για την δραμινή ομάδα

Αθλητισμός /

Πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Πανδραμαϊκός κέρδισε στην εξ’ αναβολής εμβόλιμη αγωνιστική με σκορ 4-1 την Αναγέννηση Πλαγιάς και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η δραμινή ομάδα επηρεασμένη και από τις βασικές απουσίες που είχε παρότι κατάφερε να προηγηθεί στο 27′, δέχθηκε την ισοφάριση από τον αρχηγό της Αναγέννησης Παρπουτσή στο 54′ και με πολύ άγχος χρειάστηκε να φτάσουμε στο 76′ για να έρθει η λύτρωση με πολύ ωραίο σουτ του Αχαλινόπουλου.

Το σκορ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στο τελευταίο πεντάλεπτό με τα γκολ των Ρεβυθόπουλου και Μπερούκα. Άσχημη στιγμή του ματς ο τραυματισμός στο κεφάλι του Μπελμάνι στο 53′ από καταλάθος χτύπημα του Παρουτσή με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Φάσεις αγώνα Στο 13′ τετατετ ο Αχαλινόπουλος το πλασέ θα διώξει σωτηρία ο Ζάικος.

Στο 18′ καλή κίνηση του Μπελμάνι το σουτ στα σώματα, νέο σουτ του Μπαμπαλή άουτ.

Στο 27′ κάθετη πάσα του Μπερούκα στον Πινδώνη το γύρισμα και ο Πολύζος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με τάκλιν την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο 45+ κεφαλιά πάσα του Γρηγοριάδη Μίλτου ο Παπαδόπουλος από πλάγια κάνει το πλασέ διώχνει σωτηρία ο Κεχαγιάς.

Στο 54′ ωραίο γυριστό σουτ του Παρπουτσή μέσα από την περιοχή στο γάμα της εστίας και το 1-1.

Στο 76′ ωραίο μακρινό σουτ του Αχαλινόπουλου στο γάμα της εστίας και το 2-1.

Στο 88′ τυχερό γκολ για τον Πανδραμαικό σε σέντρα του Ρεβυθόπουλου απευθείας στα δίχτυα το 3-1.

Στο 95′ στην κόντρα ο Μπερούκας με διπλή προσπάθεια θα νικήσει τον Ζάικο και θα κάνει το 4-1.

Διαιτητής του αγώνα: Κατσίνης με βοηθούς Δεδονάκης και Ζαχαρίας.

Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Ζηλιαχωβάλης, Αϊβάζης, Μπελμάνι (53′ λ.τ. Ρεβυθόπουλος) Γρηγοριάδης(80′ Κονταξής), Αχαλινόπουλος, Πινδώνης, Μπαμπαλής (61′ Καπουσούζης), Παυλίδης, Μπερούκας.

Αναγέννηση Πλαγιάς (Γιώργος Χατζηιωαννίδης): Ζάικος, Φασουλάκος, Κουτσουρίδης (94′ Πρέτσι), Σερταρίδης, Πολύζος, Νιζάμης (94′ Κάργας), Κωνσταντινίδης (94′ Αντωνιάδης), Γρηγοριάδης Μίλτος, Παπαδόπουλος, Βαχαναλίδης (79′ Γιώργης), Παρπουτσής.

Πηγή: dramasport.gr

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι άνεργοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας καλούνται να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, ενημερώνει τους επιτυχόντες της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω […]