Όχι μόνον… υποσχέσεις

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Την… Φιλλανδία, την χώρα με τις «χίλιες λίμνες» (στην πραγματικότητα είναι περισσότερες), θυμίζει η περιοχή στην είσοδο του δημοτικού γυμναστηρίου της Αξιούπολης, κάθε φορά που έχουμε βροχόπτωση.

Και τούτο διότι από τις πολλές λακκούβες τα βρόχινα νερά σχηματίζουν δεκάδες παροδικές μικροσκοπικές «λιμνούλες», όπως αποτυπώνει και ο φωτογραφικός φακός του «Μαχητή».

Εξ ου και οι επανειλημμένες οχλήσεις από πλευράς του προέδρου της κοινότητας Κύρου Καλαβάζη γιά την ασφαλτόστρωση του επίμαχου τμήματος, κυρίως προς τις αρμόδιες περιφερειακές αρχές, οι οποίες μάλιστα έχουν δεσμευτεί σχετικώς και σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο.

Μόνον που οι υποσχέσεις έχουν παραμείνει έως σήμερα… υποσχέσεις, για μία ασφαλτόστρωση μόλις μερικών δεκάδων μέτρων, η οποία όμως χρησιμοποιείται καθημερινώς κυρίως από δεκάδες νέους αθλητές και παράλληλα από διάφορους ξένους φιλάθλους τις ημέρες αγώνων στα εκεί γυμναστήρια, ανοικτό και κλειστό.

Κάτι που θα πρέπει να δει και η δημοτική αρχή, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά στις επεμβάσεις πέραν της ασφαλτοστρώσεως, ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο των… εκατό λιμνών!

Άλλωστε οι υποσχέσεις έχουν αξία μόνον όταν… ασφαλτοστρωθούν»!

Περισσότερα

Ακούει κανείς

Από τον συντοπίτη μας συνταξιούχο καθηγητή Θεόφιλο Γουλτίδη λάβαμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας γιά όσα συμβαίνουν στο Κιλκίς και σας […]

Δείτε ακόμα

Οι άνεργοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας καλούνται να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, ενημερώνει τους επιτυχόντες της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω […]