Εξελέγησαν όλοι οι υποψήφιοι στον Α.Σ.Παιονίας

Αγροτικά /

Τις εκτιμήσεις περί υποτονικού κλίματος στις τάξεις των παραγωγών της Παιονίας, σε σχέση με την εκλογή των διοικητικών και εποπτικών οργάνων του αγροτικού συνεταιρισμού Παιονίας, επιβεβαίωσε πλήρως η σύγκληση της γενικής συνέλευσης των μελών του στις εγκαταστάσεις της έδρας του, στην Αξιούπολη, την Κυριακή 12.2.15.

Και τούτο, καθώς και στην δεύτερη κατά σειρά σύγκλησή της, η πρώτη κατέστη ατελέσφορη λόγω ελλείψεως απαρτίας, επειδή η προσέλευση στις διαδικασίες εκλογής των μελών του γιά την εκλογή των νέων της οργάνων υπήρξε πολύ ισχνή.
Συγκεκριμένα σε αυτήν συμμετέσχον μόλις 27 μέλη από το σύνολο των 200 περίπου, που είχαν ως οικονομικώς ταυτοποιημένοι δικαίωμα ψήφου, και επί του συνόλου 510 μελών του συνεταιρισμού.

Βεβαίως, στο περιορισμένο ενδιαφέρον συμμετοχής συνετέλεσε τα μέγιστα το γεγονός, ότι ο αριθμός των υποψηφίων ήταν ο ίδιος ακριβώς με τον αντίστοιχο των θέσεων στα διάφορα όργανά του.

Κάτι το οποίο είχε, βεβαίως, ως συνέπεια σε αυτή να εκλεγούν όλοι όσοι είχαν θέσει υποψηφιότητα.
Με το ενδιαφέρον πλέον να εστιάζεται κυρίως στην κατανομή των αξιωμάτων του νέου διοικητικού συμβουλίου και κυρίως στο κατά πόσον θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την μέχρι πρό τινος διορισμένη από πρωτοδικείου διοίκηση του από την προεδρεία του Παναγιώτη Μπαδάκη.

Και τούτο διότι η κατανομή αναμένεται να προκύψει σήμερα κατά την πρώτη συνεδρίαση του υπό την νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, στο οποίο θα συμμετέχουν και τέσσερα μέλη, οι Παναγιώτης Μπαδάκης, Ιωάννης Πασιατάς, Νικόλαος Καραβαλάκης και Δωρόθεος Αβραμίδης, της απερχόμενης διορισμένης διοίκησης, που κατείχαν θέσεις-«κλειδιά».
Υπενθυμίζεται ότι στο νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν οι Παναγιώτης Μπαδάκης, Ιωάννης Πασιατάς, Νικόλαος Καραβαλάκης και Δωρόθεος Αβραμίδης, πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μέλη αντιστοίχως, και οι Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Παύλος Πασσαλίδης και Βασίλειος Σίγκου.

Γιά το εποπτικό συμβούλιο εκλέχθησαν οι Ησαϊας Ησαϊλίδης, Χρήστος Σουπλής, Αναστάσιος Σανίδας, Πρόδρομος Γαρόπουλος και Δημήτριος Κουλίνας.

Γιά εκπρόσωπος στην ΠΑΣΕΓΕΣ ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Και τέλος γιά την 25μελή αντιπροσωπευτική συνέλευση, ένα ολιγομελέστερο και πιό «ευέλικτο» σώμα σε σχέση με αυτό της γενικής συνέλευσης, εξελέγησαν πλην των επτά υποψηφίων γιά το διοικητικό συμβούλιο και των τεσσάρων εκ των πέντε του ελεγκτικού, με εξαίρεση τον κ. Ησαϊλίδη, οι Κωνσταντίνος Παυλίδης, Ισαάκ Μαυρίδης, Δημήτρης Δεμερτζής, Στυλιανός Βαρνάβας, Ιωάννης Φωκάογλου, Ευθύμιος Κουρτζανίδης, Στέφανος Χατζηλάρ, Χρήστος Σωσάνογλου, Γεώργιος Δουλκερίδης, Γεώργιος Αρκούδας, Δημήτριος Λύκας, Χρήστος Τσιβλικάκης και Κωνσταντίνος Βαλαβάνης.

Περισσότερα

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι αιτήσεις ενίσχυσης στο «Καινοτομία και Πράσινη Μετάβαση στη Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων»

Στις 15.6.22 ξεκίνησε με πολύ μεγάλη επιτυχία η υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο «Καινοτομία και Πράσινη Μετάβαση στη Μεταποίηση Αγροτικών […]

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης & μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων περιόδου 2022-23 έως 20 Ιουνίου 2022

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης […]

Δείτε ακόμα

Έκαναν …τα σαράντα

Τα σαράντα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πρόλαβαν και έκαναν, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ο πρώτος σε ψήφους […]