Ορκομωσία νέου δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδήσεις Video /

Ορκίσθηκαν σήμερα το πρωί στην κατάμεστη απο συγγενείς και φίλους αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου Πολυκάστρου ο δήμαρχος, οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών κοινοτήτων του δήμου Παιονίας, υπογράφοντας στην συνέχεια το σχετικό πρωτόκολλο εν οψει ανάληψης των καθηκόντων τους από την πρώτη Σεπτεμβρίου.

Στην τελετή ορκωμοσίας χωροστάτησε ο μητροπολίτης Γουμενίσσης Αξιουπόλεως Πολυκάστρου και Γεφύρας Δημήτριος με το σύνολο των αιρετών να δίδουν τον προβλεπόμενο θρησκευτικό όρκο με εξαίρεση τον εκπρόσωπο της ελάσσονος μειοψηφίας Αναστάσιο Βασιλακάκη ο οποίος έδωσε πολιτικό όρκο.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία μεταξύ άλλων οι δύο βουλευτές του νομού Κιλκίς και ο νέος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, του απερχομένου δημάρχου και επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας στην νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Χρήστου Γκουντενούδη και του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Ευθυμιάδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η Ελλάδα στις … «κλούβες»

Την περίοδο της Κατοχής, οι Γερμανοί, τα ναζιστικά κτήνη, σατανικά ευρηματικοί στα μαρτύρια και τους βασανισμούς, για να αποφεύγουν και […]